reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@Angi_33 Ja się tu wymądrzam a tu już wszystko jasne :) (wniosek - czytaj wątek do końca) tak czy inaczej gratuluję! U mnie @ przyszła 2 dni wcześniej i wygląda na to wg aplikacji że 1szy monitoring będzie w dniu owulacji...i jakieś miałam takie olśnienie (ja to nazywam 'myśl napadowa') żeby zrobić 4 aid... ale musze to jeszcze przetrawić...trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, a my dziś wysyłamy dokumenty o kredyt na dom :)
Dziękuję i wszystkiego dobrego! Cuda się zdarzają i myślałam że nigdy tego nie napisze...

reklama
Zrobiłam teraz test bo skoro wam coś pokazało to mi też może coś pokaże niestety chyba biel widzę tzn jak się przyjrzeć to jakiś cień cienia może i jest więc raczej to kreska duch która sobie wmawiam poczekam chyba jednak do piątku o ile wcześniej okres nie prYjdzie[emoji17]
Pamiętaj że ja dwa razy testowałam i dwa razy miałam puste testy. Więc to że nic nie ma nic nie znaczy. :)

Kiedyś ktoś mi powiedział że przez blokade w głowie można mieć problemy z zajściem w ciąże. Co o tym myślicie? Ostatnio jestem w okropnym stanie psychicznym. Ciągle rycze, na nic nie mam ochoty, a o wstaniu z łóżka nie mowiąc. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje. Od kilku miesięcy miałam takie wahania ale teraz to trwa już od 2 tyg. Już nie daje sobie rady, jestem załamana;(
Myślę że coś może w tym być, że za bardzo chcemy albo gdzieś tam się blokujemy i to ma wpływ na nasz organizm. Proponuję ci skonsultować się z jakimś terapeuta jeśli sama nie możesz sobie poradzić z emocjami.

Właśnie wróciłam z pracy niestety takie mam czasem dziwne zmiany
Kolejny raz ten znany bol to znane plamienie które za chwile się rozkręci
Powoli nie mam już sił i chyba od nowego roku daje sobie spokój z tym wszystkim .

reklama
Cześć dziewczyny!

Czy któraś z Was jest w trakcie procesu inseminacji? Ja będę miała w najbliższą sobotę IUI po raz pierwszy i fajnie by było wymienić się obawami/doświadczeniami.

Pozdrawiam!

Do góry