Dziękuję i wszystkiego dobrego! Cuda się zdarzają i myślałam że nigdy tego nie napisze...@Angi_33 Ja się tu wymądrzam a tu już wszystko jasne (wniosek - czytaj wątek do końca) tak czy inaczej gratuluję! U mnie @ przyszła 2 dni wcześniej i wygląda na to wg aplikacji że 1szy monitoring będzie w dniu owulacji...i jakieś miałam takie olśnienie (ja to nazywam 'myśl napadowa') żeby zrobić 4 aid... ale musze to jeszcze przetrawić...trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, a my dziś wysyłamy dokumenty o kredyt na dom
reklama
Jak tam Kochana Twoje zarodki?Ja mysle, ze to dobry objaw na powodzenie
Dzisiaj sie dowiedzialam, ze 5 sztuk. Martwie sie o ich przetrwanie. Ale mam termin transferu na sobote.Jak tam Kochana Twoje zarodki?
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Pamiętaj że ja dwa razy testowałam i dwa razy miałam puste testy. Więc to że nic nie ma nic nie znaczy.Zrobiłam teraz test bo skoro wam coś pokazało to mi też może coś pokaże niestety chyba biel widzę tzn jak się przyjrzeć to jakiś cień cienia może i jest więc raczej to kreska duch która sobie wmawiam poczekam chyba jednak do piątku o ile wcześniej okres nie prYjdzie[emoji17]
PałkaZapałka
Myślę że coś może w tym być, że za bardzo chcemy albo gdzieś tam się blokujemy i to ma wpływ na nasz organizm. Proponuję ci skonsultować się z jakimś terapeuta jeśli sama nie możesz sobie poradzić z emocjami.Kiedyś ktoś mi powiedział że przez blokade w głowie można mieć problemy z zajściem w ciąże. Co o tym myślicie? Ostatnio jestem w okropnym stanie psychicznym. Ciągle rycze, na nic nie mam ochoty, a o wstaniu z łóżka nie mowiąc. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje. Od kilku miesięcy miałam takie wahania ale teraz to trwa już od 2 tyg. Już nie daje sobie rady, jestem załamana;(
kolor nadzieji
Testów już nie robię czekam na piątek i idę na bete
Pamiętaj że ja dwa razy testowałam i dwa razy miałam puste testy. Więc to że nic nie ma nic nie znaczy.
Trzymam kciuki by wszystkie przetrwały. A ten transwerowany został na zawsze.Dzisiaj sie dowiedzialam, ze 5 sztuk. Martwie sie o ich przetrwanie. Ale mam termin transferu na sobote.
Ahh nie dziekuje ❤Trzymam kciuki by wszystkie przetrwały. A ten transwerowany został na zawsze.
reklama
Majeczka788
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was jest w trakcie procesu inseminacji? Ja będę miała w najbliższą sobotę IUI po raz pierwszy i fajnie by było wymienić się obawami/doświadczeniami.
Pozdrawiam!
Czy któraś z Was jest w trakcie procesu inseminacji? Ja będę miała w najbliższą sobotę IUI po raz pierwszy i fajnie by było wymienić się obawami/doświadczeniami.
Pozdrawiam!
Podziel się: