eij
Fanka BB :)
Jutro mam monitoring, podejrzewam że piątej może sobota zabiegSuper. Kiedy planujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam monitoring, podejrzewam że piątej może sobota zabiegSuper. Kiedy planujecie?
Masz rację ale nawet jeżeli jedyna podstawa do wykonania in vitro jest to że poprostu się nie udaje? Z Nami niby wszystko ok tylko poprostu nie chce zaskoczyć
Będę trzymać kciukiJutro mam monitoring, podejrzewam że piątej może sobota zabieg
DziękujęBędę trzymać kciuki
To jest jest podstawa jak najbardziej. Ja mam pierwsze dziecko wręcz z wpadki. Od 3 lat starania o rodzeństwo, z tym samym partnerem, wszyatko ksiażkowo,6 IUI zakonczone niepowodzeniem. Dzisiaj robie 2 zastrzyk do IVF
Kolor nadzieji jak tam u Ciebie ?
Trzymam kciuki za powodzenie stymulacji [emoji110][emoji3590]
Nie dziękuję i Tobie też życzę powodzenia
Jestem w trakcie cyklu ze sztuczną owulacja i będę podchodzić do kriotransferu