Kolendra29
Fanka BB :)
ja tez miałam, nic się nie denerwujTeż tak przypuszczałam.Tym bardziej że zmieniłam lekarza i ten ma zdecydowanie pewniejszą rekę..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez miałam, nic się nie denerwujTeż tak przypuszczałam.Tym bardziej że zmieniłam lekarza i ten ma zdecydowanie pewniejszą rekę..
Super od 1000 coś widać na USGDziewczyny dziś beta 441 ! Szok, w piatek bylo 46. Nie wierzę..
Super od 1000 coś widać na USG
Ja czekam na drugą inseminacjeKtoś czeka na testowanie po inseminacji albo na inseminacje?? Tylko ja zostałam.. ?? Chyba u wszystkich temat in vitra...
Rewelacja!!!! GratulacjeDziewczyny dziś beta 441 ! Szok, w piatek bylo 46. Nie wierzę..
Ja poszłam do znajomego lekarza w mieście gdzie mieszkam.Ooo dzięki za info pytanie czy po in vitro nadal chodzicie do tych samych lekarzy, czy już gdzieś stacjonarnie?
Super super super !!!! ❤ Gratulacje, rośnijcie zdrowoDziewczyny dziś beta 441 ! Szok, w piatek bylo 46. Nie wierzę..
Super. Kiedy planujecie?Ja czekam na drugą inseminacje