Dokładnie. Czyli jeżeli w środę beta będzie negatywna to na spokojnie mogę w czwartek juz go odstawić?Póki bierzesz duphaston okres się nie rozkręci, a nie mozesz też go nagle odstawić jakbyś była w ciąży. Najpierw test lub beta i potem odstawiasz dupka.
reklama
Kolendra29
Fanka BB :)
Dokładnie. Czyli jeżeli w środę beta będzie negatywna to na spokojnie mogę w czwartek juz go odstawić?
Tak, dokładnie takie miałam zalecenia. Przy negatywnej becie można od razu odstawić przy pozytywnej brać i dzwonić o termin wizyty. Trzymam bardzo mocno kciuki, beta dziś lub jutro powinna wyjść pozytywna jeżeli się udało
Agnieś191
Tak.Dokładnie. Czyli jeżeli w środę beta będzie negatywna to na spokojnie mogę w czwartek juz go odstawić?
Dziewczyny jak tak czytam wasze komentarze to się zastanawiam czy gina nie zmienić. Kurczę 3 inseminacja i żadnego duphastonu ani zastrzyku na pęknięcie. Na dodatek wychodzi na to że 2 inseminacje z 3 były za wcześnie Gin się upiera na in vitro mimo, że w moim wieku jakość jajeczek może być średnia, opcji z adopcją zarodka nawet nie zaproponował mimo że robią taki zabieg...już nie wiem co myśleć...dla mnie in vitro to ostateczność, po prostu się tego boję z kilku różnych względów - zdrowotno-finansowych...
Kolendra29
Dziewczyny jak tak czytam wasze komentarze to się zastanawiam czy gina nie zmienić. Kurczę 3 inseminacja i żadnego duphastonu ani zastrzyku na pęknięcie. Na dodatek wychodzi na to że 2 inseminacje z 3 były za wcześnie Gin się upiera na in vitro mimo, że w moim wieku jakość jajeczek może być średnia, opcji z adopcją zarodka nawet nie zaproponował mimo że robią taki zabieg...już nie wiem co myśleć...dla mnie in vitro to ostateczność, po prostu się tego boję z kilku różnych względów - zdrowotno-finansowych...
Zawsze możesz iść do innej kliniki się skonsultować. Ważne, żeby ufać swojemu lekarzowi. U nas 2 iui nieudane, listopad-grudzien pewnie ruszymy z procedura in vitro.
Witaj powiem tak miałam 2 iui .Dziewczyny jak tak czytam wasze komentarze to się zastanawiam czy gina nie zmienić. Kurczę 3 inseminacja i żadnego duphastonu ani zastrzyku na pęknięcie. Na dodatek wychodzi na to że 2 inseminacje z 3 były za wcześnie Gin się upiera na in vitro mimo, że w moim wieku jakość jajeczek może być średnia, opcji z adopcją zarodka nawet nie zaproponował mimo że robią taki zabieg...już nie wiem co myśleć...dla mnie in vitro to ostateczność, po prostu się tego boję z kilku różnych względów - zdrowotno-finansowych...
Pierwsza 3 pecherzyki z tego dominujący miał tylko 18mm a endometrium 9mm .
Druga iui 2 pecherzyki i dominujący 20mm endometrium 10mm oczywiście oby dwie nie udane nie dostałam rzadnych leków po rzadnych leków przed i to mnie dziwi tym bardziej że mam aniołka w 9tc. Jeżeli masz możliwość spróbuj u innego lekarza co Ci szkodzi.
Motylkowo
Artemida90 Gratulacje Pamietam twoje pierwsze posty jak się udało ))
Wczoraj euforia a dziś... smuteczek;( Brzuch już wogle nie boli, brak jakiego kolwiek śluzu (trochę dziwne przy duphastanie zawsze było dużo) , piersi też prawie nie bolą.. Rano test negatywny. Tylko się zastanawiam co mogło spowodować te wszystkie wcześniejsze objawy bo normalne to raczej nie jest.. lekkie brązowe plamienie może być nie doborem progesterenu ale jeżeli go biorę to chyba można ten powód wykluczyć??
Artemida90
Ojej dziękujemy, No urodził się 25.09 o 5:19 przez Cc, długi męczący poród z komplikacjami Urodził się z Waga 3250g, 49.5cm w 38+5 - poród wywoływany.Artemida90 Gratulacje Pamietam twoje pierwsze posty jak się udało ))
A To Wiktorek - pozdrawiamy ciocie
Załączniki
reklama
eij
Cudny gratulacje dużo zdrówka dla maleństwa i dużo siły dla rodzicówOjej dziękujemy, No urodził się 25.09 o 5:19 przez Cc, długi męczący poród z komplikacjami Urodził się z Waga 3250g, 49.5cm w 38+5 - poród wywoływany.
A To Wiktorek - pozdrawiamy ciocie
Podziel się: