reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny! U mnie podobnie, aczkolwiek mniej optymistycznie. Od soboty delikatne plamienie z dosłownie jednorazową kropelka krwi w kolorze żywej, wręcz ognistej czerwieni. Wczoraj wypadał 1 dzień miesiączki. Test zrobiłam - negatywny. Na betę wybierałam się dziś - zrezygnowałam.
Oczekuje na okres ... :no:😢

reklama
Cześć Dziewczyny! U mnie podobnie, aczkolwiek mniej optymistycznie. Od soboty delikatne plamienie z dosłownie jednorazową kropelka krwi w kolorze żywej, wręcz ognistej czerwieni. Wczoraj wypadał 1 dzień miesiączki. Test zrobiłam - negatywny. Na betę wybierałam się dziś - zrezygnowałam.
Przeciez to mogło być zagniezdzenie;) a test może nie pokazywać ciąży. Bierzesz duphaston? Leć na betę

Nie biorę duphastonu... A co do bety, to stwierdziłam, ze dam sobie jeszcze 2-3 dni i jeśli to plamienie nie zmieni się w normalny, regularny okres to wtedy pójdę na betę. Na ten moment czuje, ze bym naciągała rzeczywistość i próbowała oszukać sama siebie. Tak jakoś pesymistycznie dziś... Poniedziałkowy blues... 😏

Nie sugeruj się ani plamką ani negatywnym wynikiem. Idź na betę

Jadę w środę bo to termin mojego okresu. Chyba już wariuje ...mam ciągle ten śluz brązowy brzuch boli dziwnie jakby na okres ale inaczej i straszna zgaga. Masakra. Mogę poprostu tak mieć po duphastanie a nie że ciąża???
Ooo a ja myślałam że dziś testujesz 😁. Ja 14 dni po inseminacji miałam już betę 120 😉 nie wiem czy po tym tak jest bo nigdy nie stosowałam... ☹️

reklama
Ooo a ja myślałam że dziś testujesz 😁. Ja 14 dni po inseminacji miałam już betę 120 😉 nie wiem czy po tym tak jest bo nigdy nie stosowałam... ☹
No ja też robię w 14 dzień po inseminacji. I mam do Ciebie pytanie, ile czekałaś po becie żeby lekarz potwierdził ciążę na usg? Bo nie chce iść za szybko jeśli nie będzie jeszcze nic widać

Do góry