eij
Fanka BB :)
Ja też tak mam, można zwariować ale musimy jakość wytrzymać do betydziękuję ciągle doszukuję się jakichś objawów... zaraz zwariuję! na szczęście już tylko 2 dni do testowania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak mam, można zwariować ale musimy jakość wytrzymać do betydziękuję ciągle doszukuję się jakichś objawów... zaraz zwariuję! na szczęście już tylko 2 dni do testowania
Trzymam kciuki z całych sił czyli bete będziesz robiła 26?Cześć dziewczynki, jestem tu nowa. Moja "przygoda" z IUI (właściwie to AID) w skrócie:
1 IUI - ciąża biochemiczna
2 IUI - nieudana
3 IUI - nieudana
4 IUI - nieudana
5 IUI - nieudana
6 IUI ... testujemy 26.09.
Podłączam sie! I ogłaszam grupowe trzymanie kciuków!Trzymam kciuki z całych sił i jestem dobrej myśli czekam na znak! ❤
tak IUI 11 września, beta do sprawdzenia 26 wrześniaTrzymam kciuki z całych sił czyli bete będziesz robiła 26?
Podziwiam wszystkie dziewczyny które wytrzymują do 14 dnia z beta ja zawsze robię wcześniej test xD tzn jedna inseminacje miałam i w 9 dniu zrobiłam test i był pozytywny... Jak staraliśmy się z mężem to też tydzień przed miesiączka robiłam test ale one zawsze były negatywne... Teraz też planuje 3 dni przed betą zrobić test. Ale raczej jestem nastawiona na niepowodzenie.tak IUI 11 września, beta do sprawdzenia 26 września
przy pierwszych dwóch IUI wydałam mnóstwo pieniędzy na testy ciążowe, robiłam je praktycznie co drugi dzień nie mogąc się doczekać... teraz podchodzę do tego spokojniej, cierpliwie czekam do 14 dni "po" i dopiero testujęPodziwiam wszystkie dziewczyny które wytrzymują do 14 dnia z beta ja zawsze robię wcześniej test xD tzn jedna inseminacje miałam i w 9 dniu zrobiłam test i był pozytywny... Jak staraliśmy się z mężem to też tydzień przed miesiączka robiłam test ale one zawsze były negatywne... Teraz też planuje 3 dni przed betą zrobić test. Ale raczej jestem nastawiona na niepowodzenie.
Może i ja wytrzymam hmmm.. W sumie od samego zabiegu jestem przekonana że nic z tego więc poczekam ale może tym razem u was się uda i będzie to szczęśliwy dzieńprzy pierwszych dwóch IUI wydałam mnóstwo pieniędzy na testy ciążowe, robiłam je praktycznie co drugi dzień nie mogąc się doczekać... teraz podchodzę do tego spokojniej, cierpliwie czekam do 14 dni "po" i dopiero testuję
Ja też czekam z betą do 14 dnia, ale test chce zrobić dzień szybciej, tak z ciekawościPodziwiam wszystkie dziewczyny które wytrzymują do 14 dnia z beta ja zawsze robię wcześniej test xD tzn jedna inseminacje miałam i w 9 dniu zrobiłam test i był pozytywny... Jak staraliśmy się z mężem to też tydzień przed miesiączka robiłam test ale one zawsze były negatywne... Teraz też planuje 3 dni przed betą zrobić test. Ale raczej jestem nastawiona na niepowodzenie.
Ale byłoby super jakby nam wszystkim z IUI wrześniowych się udałoMoże i ja wytrzymam hmmm.. W sumie od samego zabiegu jestem przekonana że nic z tego więc poczekam ale może tym razem u was się uda i będzie to szczęśliwy dzień