reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Byłam dzisiaj na monitoringu, 9dc a jeden pęcherzyk ma już 28 mm, czytam ze to nie za dobrze, pobrali mi krew i będą dzwonić po wynikach co dalej.

reklama
Byłam dzisiaj na monitoringu, 9dc a jeden pęcherzyk ma już 28 mm, czytam ze to nie za dobrze, pobrali mi krew i będą dzwonić po wynikach co dalej.
A bylaś stymulowana? Ja miałam ten sam problem w każdym cyklu, ale trochę lżej - miałam w 11dc pęcherzyki po 26mm, dlatego teraz chce podejść na naturalnym cyklu i zobaczyć co się wydarzy.

A może błąd laboratorium...? Też mi ciężko w to uwierzyć, ze tak od razu wszystkie...
Niby tak ale podlamalam się tymi zarodkami trudno mi zrozumieć zew dzień transweru były jeszcze wszystkie a dzień po ani jednego[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]więc nie sądzę by ten który dostałam został że mną.. Dzis 7dpt właśnie stoję w laboratorium i chyba z nerwów już mi niedobrze i słabo na samą myśl [emoji25]ale muszę już cokolwiek wiedzieć. Czy chociaż drgneło...

No tak...zrobienie awantury teraz już nic nie da, ale myślę że jeżeli to błąd labo, to możesz być spokojna o tego kropka, którego masz w sobie;) ja czekam o 12:40 będę miała info o zarodkach
No właśnie mi też. Zwłaszcza że hodowla była do 5 doby i wówczas był transwer. Masakra jakaś.

Hej dziewczyny. ja już w domku po hsg.
Jajowody drożne 💪☺️ no chociaż tyle.

Miałam tylko jakiś mocny zrost w kanale szyjki. Lekarka nie mogła się przez niego przebić ale się udalo w końcu i poszło gładko dalej. Ja byłam nieprzytomna po znieczuleniu i już nie widziałam się z lekarka bo poszla na następne zabiegi. Ale będę z nią rozmawiać potem.
Myślicie że ten zrost w kanale szyjki przyczyniał się do moich niepowodzen?

reklama
Hej dziewczyny. ja już w domku po hsg.
Jajowody drożne 💪☺ no chociaż tyle.

Miałam tylko jakiś mocny zrost w kanale szyjki. Lekarka nie mogła się przez niego przebić ale się udalo w końcu i poszło gładko dalej. Ja byłam nieprzytomna po znieczuleniu i już nie widziałam się z lekarka bo poszla na następne zabiegi. Ale będę z nią rozmawiać potem.
Myślicie że ten zrost w kanale szyjki przyczyniał się do moich niepowodzen?
Myślę że mogło mieć to wpływ ponieważ droga do jajeczka była utrudniona 😉 ale poczekaj na rozmowę z lekarzem i wszystkiego się dowiesz 😉 cieszę się że już po 😉 jak się czujesz?

Do góry