reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O matko 😱 to też sporo przeszła. A kiedy Masz termin? U nas trochę inna bajka, bo się wystraszylam że może za mała dawkę Dostalam ale on wie co robi... U nas owulacja jest, jajeczka rosnąl, pękają, nasienie jest dobre, ale mój śluz nie toleruje plemników męża ☹ pierwsza inseminacja udana w czerwcu ale niestety w sierpniu stracona ciąża i teraz Zaczynamy od nowa tylko z innymi lekami...
Termin teoretycznie na 4.10 ale ze względu na cukrzyce ciążowa i zbyt szybki przyrost wagi maluszka chcą wywołać poród tydzień albo 2 tyg szybciej żeby nie było komplikacji przy naturalnym porodzie. Także możliwe ze już pod koniec września się zobaczymy 😊

reklama
Termin teoretycznie na 4.10 ale ze względu na cukrzyce ciążowa i zbyt szybki przyrost wagi maluszka chcą wywołać poród tydzień albo 2 tyg szybciej żeby nie było komplikacji przy naturalnym porodzie. Także możliwe ze już pod koniec września się zobaczymy 😊
Ale super 🥰 gratuluję i trzymam kciuki 😁 a znacie płeć? 🥰

reklama
Tolka jak tam się czujesz? Super, że chociaż Ciebie ta hiperstymulacja nie dopadła i mogłaś przyjąć kropka;)
Niby tak ale podlamalam się tymi zarodkami trudno mi zrozumieć zew dzień transweru były jeszcze wszystkie a dzień po ani jednego😭😭😭😭więc nie sądzę by ten który dostałam został że mną.. Dzis 7dpt właśnie stoję w laboratorium i chyba z nerwów już mi niedobrze i słabo na samą myśl 😪ale muszę już cokolwiek wiedzieć. Czy chociaż drgneło...

Do góry