reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja już nie wnikam co jest dobre, z co nie;) zaczęłam już trochę fiksować od tych wszystkich informacji z internetu. Do tego stopnia, że się zastanawiam nad umówieniem wizyty u psycho :) trzeba ufać, że Ci ludzie w klinikach znają się na swojej robocie, bo inaczej można zwariować...hormony do tego i gotowy przepis na psychiatryk;)
Ja jak usłyszałam że moje będą hodować do 6 a nawet 7 doby to się cieszyłam a po fakcie się przekonałam że to wcale dobre nie jest bo mi do 7 doby 2 trzymali i się okazało że trzymali bo słabe były wolno się rozwijały i dawały im szansę się jakoś rozwinąć i jeden się rozwinął ale słabo rokuje a drugi nieprzetrwal[emoji17] więc to wszystko to zawsze jakaś czarna magia dla mnie i nigdy nie wiesz co jest dobre a co nie

My w klinice mamy w pakiecie spotkanie z psychologiem ale nieskorzystalismy zostawię to jak pierwsze podejście się nie uda.
Ja już nie wnikam co jest dobre, z co nie;) zaczęłam już trochę fiksować od tych wszystkich informacji z internetu. Do tego stopnia, że się zastanawiam nad umówieniem wizyty u psycho :) trzeba ufać, że Ci ludzie w klinikach znają się na swojej robocie, bo inaczej można zwariować...hormony do tego i gotowy przepis na psychiatryk;)

Dziewczyny mam głupie pytanie. Mam zrobione paznokcie hybryda. Ale tak delikatnie, takim lakierem do frencza. I czy ja muszę je ściągać do tego sono hsg?

reklama
Do góry