reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny. Jestem tu nową. Chciałabym dowiedzieć się od Was co mam o tym wszystkim myśleć. Zdecydowaliśmy się z M na inseminacje nasieniem dawcy z powodu azoospermi M. Zabieg odbył się w ubiegły wtorek. W poniedziałek wieczorem zastrzyk w brzuch. W środę miałam dość mocny ból brzucha jak na owulke. W piatek zaczęły mnie boleć piesi. Wczoraj wieczorem kłucie w jajnikacjajnikach. Dzisiaj tylko ból piersi. Na betę jest jeszcze za wcześnie. Czy Wy mieliście jakieś objawy powodzenia bądź nie tak wcześnie? Nie wiem co o tym myśleć. Normalnie już wariuje. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem tu nową. Chciałabym dowiedzieć się od Was co mam o tym wszystkim myśleć. Zdecydowaliśmy się z M na inseminacje nasieniem dawcy z powodu azoospermi M. Zabieg odbył się w ubiegły wtorek. W poniedziałek wieczorem zastrzyk w brzuch. W środę miałam dość mocny ból brzucha jak na owulke. W piatek zaczęły mnie boleć piesi. Wczoraj wieczorem kłucie w jajnikacjajnikach. Dzisiaj tylko ból piersi. Na betę jest jeszcze za wcześnie. Czy Wy mieliście jakieś objawy powodzenia bądź nie tak wcześnie? Nie wiem co o tym myśleć. Normalnie już wariuje. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Nie doszukuj się objawów na siłę ;) organizm wariuje po hormonami, tym bardziej jeżeli bierzesz np. Duphaston. Wszystkie objawy na @ mogą wskazywać na ciąże, a może ich w ogóle nie być :) czekaj grzecznie do testowania :)

Ja jestem jeszcze przed zabiegiem ale z tego co dziewczyny kiedyś pisaly ból jak na miesiączkę może być sygnałem zagnieżdżania zarodka 😉

Chyba niestety jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek sygnały. W nast. tygodniu będzie już wiadomo. Trzymam kciuki :)

reklama
Hej, nie chce ci robić nadzieji, bo każdy organizm inaczej reaguje 😉 ja miałam inseminacje 17.06 o 13.00 ból brzucha był tylko po zastrzyku Ovitrele który był 42 godziny przed inseminacja i w dniu inseminacji. Od 24. 06 zaczęły boleć piersi, 27.06 zrobiłam pierwszy test i była druga bardzo blada kreska, nienakrecalismy się ale 29.06 powtorzylismy test... Nadal blada kreska... Ale już 01.07 wyszła beta 130... Okazało się że się udało i ból piersi utrzymywał się aż do końca ciąży... Niestety koniec przyszedł zbyt szybko ponieważ w 9 tygodniu... Dziś idę do lekarza na kontrolę i mam nadzieję że po pierwsze zechce przedłużyć mi zwolnienie... A po drugie że zechce jeszcze we wrześniu podjąć się inseminacji...

Do góry