reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kolorku, jak długo miałaś po punkcji to uczucie wzdętych jajników? Czuje taki dyskomfort i ból przy ruszaniu... te jajniki jednak nadal mają spory rozmiar po stymulacji. Zastanawiam się kiedy zejdzie z nich cisnienie...;)

Ja do okresu byłam wzdeta w czasie okresu wszystko zeszło jakby ktoś mi brzuch przebił i całe powietrze zeszło. Jak byłam przestymulowana i jajniki miałam bardzo duże. Więc sądzę że i wzdęcie i samopoczucie miałam kiepskie z tego powodu.
Kolorku, jak długo miałaś po punkcji to uczucie wzdętych jajników? Czuje taki dyskomfort i ból przy ruszaniu... te jajniki jednak nadal mają spory rozmiar po stymulacji. Zastanawiam się kiedy zejdzie z nich cisnienie...;)

No ja mam podobnie, też miałam chyba hiperstymulacje i ogromne jajniki. To długo trzyma w takim razie...ciekawe co w przypadku, gdy zdecyduję się na transfer w tym cyklu...kiedy wtedy schodzi to napięcie ;)
Ja do okresu byłam wzdeta w czasie okresu wszystko zeszło jakby ktoś mi brzuch przebił i całe powietrze zeszło. Jak byłam przestymulowana i jajniki miałam bardzo duże. Więc sądzę że i wzdęcie i samopoczucie miałam kiepskie z tego powodu.

No mi odradzili transfer z powodu wielkości jajnikow. I może to dobrze bo nie porobiły mi się torbielki i organizm mi odpoczol.
No ja mam podobnie, też miałam chyba hiperstymulacje i ogromne jajniki. To długo trzyma w takim razie...ciekawe co w przypadku, gdy zdecyduję się na transfer w tym cyklu...kiedy wtedy schodzi to napięcie ;)

reklama
Do góry