reklama
Adziunia
Fanka BB :)
Tolka, pamiętaj że trasferowany zarodek ma lepsze warunki u Ciebie niż w labo...uszy do góry;*
Serce wczoraj pękło na milion kawałków[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]w dniu transweru było w 5 dobie 5 komórek jedna transerowane. Resztę mieli dotrzymać do 6 doby dzwonię wczoraj i okazuje się że nic mi nie zamrozili bo wszystkie się zatrzymały. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Chyba tylko się nie stresować. Chociaz mi po fakcie lekarz powiedział,że można było zrobić badanie KIR (immunologiczne), czy nie będzie problemów z zagnieżdżeniem, ale wydaje mi się,że to troche na wyrost.Dziewczyny mam takie pytanie do Was? Przed nami kolejna IUI, powiedzcie na co bardziej zwrócić uwagę przy 2 podejściu? Może wykonać jakieś dodatkowe badania. No nie wiem..
A kiedy powinnaś testowac?Dziekuje ale juz nie wierzę w to
Parsley
Ja robiłam KIR i u mnie wyszły bardzo dobre, a ciąży nadal brak, 2 IUI nieudane. Ale już wiem, że mam np. za wysokie komórki NK i czekam jeszcze na jeden wyniki. Do tego czasu kolejne IUI odroczone.Chyba tylko się nie stresować. Chociaz mi po fakcie lekarz powiedział,że można było zrobić badanie KIR (immunologiczne), czy nie będzie problemów z zagnieżdżeniem, ale wydaje mi się,że to troche na wyrost.
Lekarz kazał po 10 dniach czyli 11.09 ale ponoć przy blastce powinno już wcześniej wyjść cośA kiedy powinnaś testowac?
Artemida90
Mi po 8dniach wyszedł test sikany wiec badanie krwi wcześniej zdecydowanie możesz robićLekarz kazał po 10 dniach czyli 11.09 ale ponoć przy blastce powinno już wcześniej wyjść coś
Myślisz ze jak miałam 1.09 to 8.09 już wyjdzie?Mi po 8dniach wyszedł test sikany wiec badanie krwi wcześniej zdecydowanie możesz robić
kolor nadzieji
Tolus kochanie nie załamuj się nie teraz masz w sobie już jednego kropeczka i musisz wierzyć że on z tobą zostanie bo tymi złymi myślami i stresem tylko go stresujesz.
Bardzo mi przykro że inne zarodeczka nie przetrwały ale ten który dostalas był najsilniejszy i on będzie walczył by z tobą zostać.
Idź troszkę wcześniej na betę bo podobno przy bllastce można. Ja zaciskam bardzo mocno kciuki i nie puszcze dopóki nie będzie pięknych pozytywnych bet.[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Bardzo mi przykro że inne zarodeczka nie przetrwały ale ten który dostalas był najsilniejszy i on będzie walczył by z tobą zostać.
Idź troszkę wcześniej na betę bo podobno przy bllastce można. Ja zaciskam bardzo mocno kciuki i nie puszcze dopóki nie będzie pięknych pozytywnych bet.[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Serce wczoraj pękło na milion kawałków[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]w dniu transweru było w 5 dobie 5 komórek jedna transerowane. Resztę mieli dotrzymać do 6 doby dzwonię wczoraj i okazuje się że nic mi nie zamrozili bo wszystkie się zatrzymały. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
kolor nadzieji
Czy dostałaś jakieś leki żeby jajniki powoli schodziły do swoich rozmiarów? Bierz cały czas nospe żeby rozluźniać macicę. Ja na USG 3 dni po punkcji miałam płyn gdzieś w środku i mnie przy oddawaniu moczu też bolało i gin mój mi zalecił pić urolact mi bardzo pomógł może ty też spróbuj. Jak będziesz dzwonić do kliniki to też możesz powiedzieć że cię boli może też ci podpowiedzi co zrobić w tej sytuacji. Przykro mi że się tak męczysz[emoji17]
No u mnie sytuacja rozwojowa. Wielkość jajników jest taka, że mdleję i wymiotuję podczas oddawania moczu z bólu....dziś dzwonię o odroczenie transferu. Masakra;(
Podziel się: