O Boże bidulkaale gratuluję ilości pobrania komórek imponujacaNo u mnie sytuacja rozwojowa. Wielkość jajników jest taka, że mdleję i wymiotuję podczas oddawania moczu z bólu....dziś dzwonię o odroczenie transferu. Masakra;(
reklama
Tak bardzo mi przykro! Trzymaj się dzielnie. Ale jeszcze nie trać nadziei, musi się udać z tym jednym transferowanym, ma teraz idealne warunki w środku. Bardzo trzymam za Ciebie kciuki zeby za parę dni byla piekna beta i wszystkie trudy były wynagrodzone.Serce wczoraj pękło na milion kawałkóww dniu transweru było w 5 dobie 5 komórek jedna transerowane. Resztę mieli dotrzymać do 6 doby dzwonię wczoraj i okazuje się że nic mi nie zamrozili bo wszystkie się zatrzymały.
Dziekuje ale juz nie wierzę w toTak bardzo mi przykro! Trzymaj się dzielnie. Ale jeszcze nie trać nadziei, musi się udać z tym jednym transferowanym, ma teraz idealne warunki w środku. Bardzo trzymam za Ciebie kciuki zeby za parę dni byla piekna beta i wszystkie trudy były wynagrodzone.
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Myślę że wszystko dla tych naszych cudaków przetrwamyTo super, że cukier masz dobry
Ja niestety mierzenie teraz 2h po każdym posiłku, więc w sumie 6 ukłuć dziennie
Ale cóż zrobić... jak trzeba to trzeba
A lekarz cos mowil jakie prognozy? Dlaczego tak moglo sie stać?Dziekuje ale juz nie wierzę w to
eij
Nie trać nadziei!!! Jeden zarodek został transferowany wiec jest szansa, trzymam mocno kciukiSerce wczoraj pękło na milion kawałkóww dniu transweru było w 5 dobie 5 komórek jedna transerowane. Resztę mieli dotrzymać do 6 doby dzwonię wczoraj i okazuje się że nic mi nie zamrozili bo wszystkie się zatrzymały.
PałkaZapałka
Och kochana...ściskam cię tak mocno!Serce wczoraj pękło na milion kawałkóww dniu transweru było w 5 dobie 5 komórek jedna transerowane. Resztę mieli dotrzymać do 6 doby dzwonię wczoraj i okazuje się że nic mi nie zamrozili bo wszystkie się zatrzymały.
Też jestem tej myśli że skoro jeden poszedł do transferu to znaczy że to ten najlepszy i udany i będzie z tego bejb.
Nie rozmawialam z lekarzem tylko z embriologiem. Powiedziała no niestetyA lekarz cos mowil jakie prognozy? Dlaczego tak moglo sie stać?
reklama
eij
Dokładnie. Zobaczysz że wszystko się ułożyOch kochana...ściskam cię tak mocno!
Też jestem tej myśli że skoro jeden poszedł do transferu to znaczy że to ten najlepszy i udany i będzie z tego bejb.
Podziel się: