reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak na początku było tylko kłucie w okolicach jajników plus taki inny ból jakby skurcz. Brałam nospe i magnez. Jeśli masz luteinę brałabym tez luteinę
Ja np miałam takie wrażenie że coś mi ciągnie macicę w dół jakby miała mi wypasc. Teraz też mnie brzuch pobolewa ale wydaje mi się, że po prostu wszystko się tam na nowo mebluje

Ja np miałam takie wrażenie że coś mi ciągnie macicę w dół jakby miała mi wypasc. Teraz też mnie brzuch pobolewa ale wydaje mi się, że po prostu wszystko się tam na nowo mebluje
Mebluje i rozciąga dla nowego lokatora. W późniejszym etapie bardzo dużo stresu mnie takie miesiączkowe bóle przynosiły, przynajmniej raz w tygodniu i po dużym wysiłku pojawiały się te bóle. Wtedy magnez nospa i kanapa 😊

Hejka. Dziewczyny dziś 1 wizyta po nieudanej IUI. Tym razem będę brać Lamette;) pozatym mam torbiel. Mam nadzieję ze to nic poważnego. Przed Nami kolejna IUI

Mebluje i rozciąga dla nowego lokatora. W późniejszym etapie bardzo dużo stresu mnie takie miesiączkowe bóle przynosiły, przynajmniej raz w tygodniu i po dużym wysiłku pojawiały się te bóle. Wtedy magnez nospa i kanapa 😊
U mnie kłujący, ściskający tępy ból który najbardziej nasila się przy siedzeniu i chodzeniu.. niby lekarz mówi że takie bóle występują ale ja oczywiście się niepokoje.

reklama
Do góry