Uuuu no to wygląda na ok 5 tydzień więc Bardzo możliwe że na następnej wizycie uslyszysz serduszko trzymam kciku
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
A ja dziś 10+5 i nie zlecił, ogólnie cukier mam książkowy więc może jeszcze nie kazał robić...Mam nadzieje, że dobrze opiszą, za godzinę jeszcze jedno pobranie. A jak dla mnie cytrynowa glukoza wręcz dobra
PałkaZapałka
Ja w ogóle nie mam pozytywnego testu...niestety wyszedł u mnie negatywny ale beta dopiero potwierdzila ciążęDziewczyny z jakim poziomem bety miałyście takie krechy?
PałkaZapałka
Ja np miałam takie wrażenie że coś mi ciągnie macicę w dół jakby miała mi wypasc. Teraz też mnie brzuch pobolewa ale wydaje mi się, że po prostu wszystko się tam na nowo meblujeTak na początku było tylko kłucie w okolicach jajników plus taki inny ból jakby skurcz. Brałam nospe i magnez. Jeśli masz luteinę brałabym tez luteinę
Artemida90
Mebluje i rozciąga dla nowego lokatora. W późniejszym etapie bardzo dużo stresu mnie takie miesiączkowe bóle przynosiły, przynajmniej raz w tygodniu i po dużym wysiłku pojawiały się te bóle. Wtedy magnez nospa i kanapaJa np miałam takie wrażenie że coś mi ciągnie macicę w dół jakby miała mi wypasc. Teraz też mnie brzuch pobolewa ale wydaje mi się, że po prostu wszystko się tam na nowo mebluje
Hankaa
Ja np miałam takie wrażenie że coś mi ciągnie macicę w dół jakby miała mi wypasc. Teraz też mnie brzuch pobolewa ale wydaje mi się, że po prostu wszystko się tam na nowo mebluje
U mnie kłujący, ściskający tępy ból który najbardziej nasila się przy siedzeniu i chodzeniu.. niby lekarz mówi że takie bóle występują ale ja oczywiście się niepokoje.Mebluje i rozciąga dla nowego lokatora. W późniejszym etapie bardzo dużo stresu mnie takie miesiączkowe bóle przynosiły, przynajmniej raz w tygodniu i po dużym wysiłku pojawiały się te bóle. Wtedy magnez nospa i kanapa
Hankaa
Powodzenia, najważniejsze jest się nie nakręcać a wszystko będzie dobrze. Z torbielka też dadzą sobie radę :* trzymam kciukiHejka. Dziewczyny dziś 1 wizyta po nieudanej IUI. Tym razem będę brać Lamette pozatym mam torbiel. Mam nadzieję ze to nic poważnego. Przed Nami kolejna IUI
eij
Trzymam kciuki do bojuHejka. Dziewczyny dziś 1 wizyta po nieudanej IUI. Tym razem będę brać Lamette pozatym mam torbiel. Mam nadzieję ze to nic poważnego. Przed Nami kolejna IUI
reklama
Parsley
To już szybko zleci Chociaż domyślam się, że czas się teraz pewnie dłuży.Narazie mam monitoringi dziś mam 12dc wczoraj pęcherzyk 13mm więc jeszcze mały następny podgląd mam w sobotę a transfer myślę że dopiero za tydzień może ponad.
Podziel się: