eij
Fanka BB :)
Super!!! GratulacjeBeta 1962 na USG jeszcze średnio widać ale coś jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!! GratulacjeBeta 1962 na USG jeszcze średnio widać ale coś jest
Piękna kropkaTa maciopka plamka w kształcie seduszka
Gratulacje bardzo się cieszęTa maciopka plamka w kształcie seduszka
Jaki masz wynik bhcg?Gratulujeja mam pierwsza wizytę w poniedziałek i strasznie się denerwuję
Beta 1962 [emoji7][emoji7][emoji7] na USG jeszcze średnio widać ale coś jest [emoji134][emoji134]
Ta maciopka plamka w kształcie seduszka [emoji33]
W poniedziałek miałam 4817Jaki masz wynik bhcg?
Na razie tylko plamienia, ale tak się niestety zaczyna u mnie @ co miesiąc. Więc ja już na nic nie liczę. Coś u mnie ewidentnie szwankuje, skoro IUI była akurat kiedy pęcherzyk pękł Ale byłam u immunologa, czekam na wyniki więc byle do przodu i był jakiś plan bo inaczej zwariować można z tej bezradności.Hej kochana jak się czujesz? Plamienie się rozkręciło czy to jednak fałszywy alarm?
Lekarz mówił że nie muszę już badać bety i sama nie wiem co robić, czy na pewno zostawić w spokojuW poniedziałek miałam 4817
Jeśli czujesz potrzebę potwierdzenia że ładnie rośnie to zrób, co Ci szkodzi a chociaż spokojna będzieszLekarz mówił że nie muszę już badać bety i sama nie wiem co robić, czy na pewno zostawić w spokoju