reklama
Wow super, gratulacje !!!!!!!!!!!
Motylkowo
Fanka BB :)
26 dzień cyklu -6 czerwiec - test / Beta z 4 czerwca 73 / Beta z 8 czerwca 398Dziewczyny z jakim poziomem bety miałyście takie krechy?
Załączniki
eij
A która to była Twoja IUI?Nic teraz nie biorę, jutro po wyniku będę dzwonić. Dziewczyny dobrze że jesteście :* najlepsze jest to że zmieniłam klinikę, czekam na drożność a tu takie cuda nie wierzę, ale też się nie nakręcam bo zbyt dużo porażek za mną
Hankaa
To nie była iui.. jestem po trzech nieudanych.. odpuściłam i tak z dnia na dzień czekałam na drożność którą zlecił lekarz w nowej klinice. Dzisiaj zrobiłam test bo miałam wywoływać @ luteina, a tu taka akcja.A która to była Twoja IUI?
eij
Aaaa. No to ci niespodzianka superTo nie była iui.. jestem po trzech nieudanych.. odpuściłam i tak z dnia na dzień czekałam na drożność którą zlecił lekarz w nowej klinice. Dzisiaj zrobiłam test bo miałam wywoływać @ luteina, a tu taka akcja.
Claudia2405
Zaciekawiona BB
Ja robiłam sikance w sobotę o godz. 20 To miałam dwie mocne krechy a w poniedziałek rano betę to miałam 4718. Cykle mam 30-31,32 dni . A tu mi soe tydzień okres spóźniał . GratulujeDziewczyny z jakim poziomem bety miałyście takie krechy?
Hankaa
u mnie też jest ok tydzień po terminie z tym że mam bardzo nieregularne cykle .. mam nadzieję że będzie okJa robiłam sikance w sobotę o godz. 20 To miałam dwie mocne krechy a w poniedziałek rano betę to miałam 4718. Cykle mam 30-31,32 dni . A tu mi soe tydzień okres spóźniał . Gratuluje
reklama
Już zaciśniete. Będzie piękna betaJutro idę na badania, już jestem umówiona.. mam nadzieję że to to.. trzymajcie za mnie kciuki bo sama w to nie wierzę póki co
Podziel się: