Monika231
Zaangażowana w BB
GratulacjeDziewczyny odpuściłam na chwilę. Dzisiaj zrobiłam test bo mam problem z miesiączką widzę dwie krechy?? Czy sobie wkręcam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny odpuściłam na chwilę. Dzisiaj zrobiłam test bo mam problem z miesiączką widzę dwie krechy?? Czy sobie wkręcam?
Musi być dobrze , chociaż Ci powiem, ze jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to obaw jest milion razy więcej Niż przy staraniach, ale bardzo się cieszęu mnie też jest ok tydzień po terminie z tym że mam bardzo nieregularne cykle .. mam nadzieję że będzie ok
A jeszcze więcej będzie obaw jak się dzieciątko urodzi wszystko przed Tobą. A póki co ciesz się ciążą i staraj się nie zamartwiać na zapas.Musi być dobrze , chociaż Ci powiem, ze jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to obaw jest milion razy więcej Niż przy staraniach, ale bardzo się cieszę
Ale piekna niespodzianka! Gratuluje!!To nie była iui.. jestem po trzech nieudanych.. odpuściłam i tak z dnia na dzień czekałam na drożność którą zlecił lekarz w nowej klinice. Dzisiaj zrobiłam test bo miałam wywoływać @ luteina, a tu taka akcja.
Klocie i ból to norma w ciąży. Ja miałam bóle cała ciąże, jestem w 35tyg i nadal je mam. Rośnie macica i wywołuje te same odczucia jak przy okresieDziewczyny kłuje mnie w lewej stronie i przechodzi na caly brzuch ale tylko przy siedzeniu i lekko przy chodzeniu.. do tego mam lekkie wzdęcia ;( z czym to może być związane? Bo od razu się denerwuje i wmawiam że coś jest nie tak..
Właśnie to nie jest ból jak przy okresie a raczej kłucie, ściskanie, skręcanie.. odczuwalas coś takiego? Ehh.. denerwuje sięKlocie i ból to norma w ciąży. Ja miałam bóle cała ciąże, jestem w 35tyg i nadal je mam. Rośnie macica i wywołuje te same odczucia jak przy okresie
Tak na początku było tylko kłucie w okolicach jajników plus taki inny ból jakby skurcz. Brałam nospe i magnez. Jeśli masz luteinę brałabym tez luteinęWłaśnie to nie jest ból jak przy okresie a raczej kłucie, ściskanie, skręcanie.. odczuwalas coś takiego? Ehh.. denerwuje się
Idę do lekarza dzisiaj, dzięki za info :* mam nadzieję że wszystko jest ok bo doszło lekkie plamienie..Tak na początku było tylko kłucie w okolicach jajników plus taki inny ból jakby skurcz. Brałam nospe i magnez. Jeśli masz luteinę brałabym tez luteinę