reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja na ten moment wizyty (leki, dojazdy, punkcja, mrożenie, przechowywanie) wydałam ponad 15tys i ok 3 tysięcy mi jeszcze dojdzie bo jestem przed transferem no i pewnie jeszcze leki mi dojda po transferze.
Ja jestem po 1 inseminacji udanej ale za szybko zakończyła się ciąża bo w 9 tygodniu... Więc mam nadzieje ze przez inseminacji uda nam się i będziemy. Mieli nasza kruszyne, chociaż jedna [emoji3059] a za was dziewczyny oczywiście trzymam kciuki. A powiedzcie mi ile u was kosztuje in vitro? Bo w mojej klinice w której się leczymy to widziałam w cenniku 8tys... I to naprawdę sporo tak mi się wydaje ... [emoji3064]
U mnie punkcja z wizytąmi w trakcie stymulacji 1500 plus zapłodnienie 4800 ale do tego trzeba doliczyć wszystkie leki i badania wymagane przed. No i oczywiście jak coś przy procedurze dodatkowego zaleca to extra płatne.Ja jestem po 1 inseminacji udanej ale za szybko zakończyła się ciąża bo w 9 tygodniu... Więc mam nadzieje ze przez inseminacji uda nam się i będziemy. Mieli nasza kruszyne, chociaż jedna a za was dziewczyny oczywiście trzymam kciuki. A powiedzcie mi ile u was kosztuje in vitro? Bo w mojej klinice w której się leczymy to widziałam w cenniku 8tys... I to naprawdę sporo tak mi się wydaje ...
kolor nadzieji
Myślę że będzie więcej niż 3[emoji16][emoji110]
Mamy sami dzwonić. Laboratorium ma dyżur 13-14 [emoji846]także trzymajcie kciuki żeby choć 3 zarodki z tego były[emoji123]
Hej Dziewczyny. Faktycznie worek pieniędzy jest potrzebny na in vitro. Jak tak Was podczytalam to więcej wiem.
U mnie już po wizycie. Mam zwiekszony euthyrox i dodany gluco...cos tam (metformina) na insulinę. Dr uprzedzala że po tym mogę słabo się czuć na początku. Może jest tu ktoś na metforminie??
U mnie już po wizycie. Mam zwiekszony euthyrox i dodany gluco...cos tam (metformina) na insulinę. Dr uprzedzala że po tym mogę słabo się czuć na początku. Może jest tu ktoś na metforminie??
Kurde no to spore koszta, u nas na szczęście poszło szybko... 2 miesiące wizyt co 2 tygodnie i doszło do nseminacji i w sumie wyszło ok 3tys... Ale teraz zaczynamy od nowa historie. A wy dziewczyny, przed in vitro ile razy i czy w ogóle Mialyscie inseminacje?
Artemida90
Ja przed in vitro miałam 6 inseminacjiKurde no to spore koszta, u nas na szczęście poszło szybko... 2 miesiące wizyt co 2 tygodnie i doszło do nseminacji i w sumie wyszło ok 3tys... Ale teraz zaczynamy od nowa historie. A wy dziewczyny, przed in vitro ile razy i czy w ogóle Mialyscie inseminacje?
I żadna nie przyniosła efektów ?Ja przed in vitro miałam 6 inseminacji
Artemida90
Zaszłam po 2 inseminacji ale ciaza biochemiczna. Każda kolejna nie dała ciąży - udany pierwszy transfer po pierwszej procedurze in vitro. Aktualnie 35tydz ciążyI żadna nie przyniosła efektów ?
reklama
kolor nadzieji
Ja miałam 3 iui żadna bez efektu
Kurde no to spore koszta, u nas na szczęście poszło szybko... 2 miesiące wizyt co 2 tygodnie i doszło do nseminacji i w sumie wyszło ok 3tys... Ale teraz zaczynamy od nowa historie. A wy dziewczyny, przed in vitro ile razy i czy w ogóle Mialyscie inseminacje?
Podziel się: