Ogromne dzieki dziewczynki za odpowiedzi i wsparcie! Jestem po wizycie, mam zrobić bete w pt/sb. Lekarz mowi, ze rokowania na przyrost sa raczej slabe, ale mamy 15% szans, ze jeszcze coś z tego bedzie. To jest dopiero test cierpliwości, nie wiem jak wytrzymam.
reklama
Powodzenia, trzymam mocno kciuki żeby się udalo!Też będę testować 29dc i iui też mialam 12dc. Też mam źle przeczucia ze się nie udało. Trzymaj się mimo wszystko.
Dasz radę Kochana trzymam mocno kciukiOgromne dzieki dziewczynki za odpowiedzi i wsparcie! Jestem po wizycie, mam zrobić bete w pt/sb. Lekarz mowi, ze rokowania na przyrost sa raczej slabe, ale mamy 15% szans, ze jeszcze coś z tego bedzie. To jest dopiero test cierpliwości, nie wiem jak wytrzymam.
Ogromne dzieki dziewczynki za odpowiedzi i wsparcie! Jestem po wizycie, mam zrobić bete w pt/sb. Lekarz mowi, ze rokowania na przyrost sa raczej slabe, ale mamy 15% szans, ze jeszcze coś z tego bedzie. To jest dopiero test cierpliwości, nie wiem jak wytrzymam.
Ale jest szansa! I tego się trzymamy
Niedzieja umiera ostatnia. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.Ogromne dzieki dziewczynki za odpowiedzi i wsparcie! Jestem po wizycie, mam zrobić bete w pt/sb. Lekarz mowi, ze rokowania na przyrost sa raczej slabe, ale mamy 15% szans, ze jeszcze coś z tego bedzie. To jest dopiero test cierpliwości, nie wiem jak wytrzymam.
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja na 4
Ile dni po odstawieniu anty dostałyście okres przy procedurze ivf?
Hejka
Keljo32 trzymam kciuki za dobre wiadomości! Mam nadzieję, że jeszcze wszystko będzie dobrze
Ja dziś jadę na 2 IUI. Miałam nadzieję, że przez wakacje coś się zmieni i od września nie wrócę do szkoły (nauczyciel). A tymczasem WITAJ SZKOŁO Przynajmniej będę mniej rozmyślać jak wejdę w wir pracy
Pozdrawiam
Keljo32 trzymam kciuki za dobre wiadomości! Mam nadzieję, że jeszcze wszystko będzie dobrze
Ja dziś jadę na 2 IUI. Miałam nadzieję, że przez wakacje coś się zmieni i od września nie wrócę do szkoły (nauczyciel). A tymczasem WITAJ SZKOŁO Przynajmniej będę mniej rozmyślać jak wejdę w wir pracy
Pozdrawiam
Kto wie kto wie, trzymam kciuki żeby jednak beta pięknie urosłaPrzyszła beta- 5.1...to trochę mało chyba (w opisie jest napisane, że powyżej 5 jest ciąża), dzisisj jest 29dc a iui była w 12dc. Dziewczyny, ile wy miałyście na pierwszym badaniu bety? Lekko ponad normę to może być po prostu biochemiczna?
reklama
powodzeniaHejka
Pozdrawiam
Podziel się: