reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Przyszła beta- 5.1...to trochę mało chyba (w opisie jest napisane, że powyżej 5 jest ciąża), dzisisj jest 29dc a iui była w 12dc. Dziewczyny, ile wy miałyście na pierwszym badaniu bety? Lekko ponad normę to może być po prostu biochemiczna?
Wydaje mi się ze wcześniej miałas wyższa i wychodziły testy ale teraz ma już tendencje spadkowa i niestety ciaza biochemiczna. Ale dla spokoju sprawdź za 2 dni

reklama
Mysle tak samo ;/ ciąża biochemiczna. Na tym etapie powinno być ponad 50 ;/. Mysle ze było więcej ale spadło. Musisz poinformować o tym lekarza ..

Przyszła beta- 5.1...to trochę mało chyba (w opisie jest napisane, że powyżej 5 jest ciąża), dzisisj jest 29dc a iui była w 12dc. Dziewczyny, ile wy miałyście na pierwszym badaniu bety? Lekko ponad normę to może być po prostu biochemiczna?
Nie chce Cię straszyć ale w moim przypadku w 14 dniu po iui miałam 5.3 i była biochemiczna. Ale może po prostu późna implantacja sprawdź w czwartek aja będę trzymać kciuki by się jednak okazało że jest piekny przyrost😘

Dzieki kochane za szybkie odpowiedzi! Na szczęście jutro rano idę do lekarza to może coś się wyjasni. I jak tu nie zwariować...eh

A jeszcze dopytam- kiedy przychodzi @ po biochemicznej? Duze opoznienie mialyscie? Ja na razie 2 dzien. Mozna w następnym cyklu podchodzic do kolejnej iui od razu? Z jednej strony to i tak sukces, że cos tam się ruszyło w koncu (bo juz rozwazalam czy nie robic in vitro od razu) a z drugiej jednak trochę smutno, ze się nie udało.

A jeszcze dopytam- kiedy przychodzi @ po biochemicznej? Duze opoznienie mialyscie? Ja na razie 2 dzien. Mozna w następnym cyklu podchodzic do kolejnej iui od razu? Z jednej strony to i tak sukces, że cos tam się ruszyło w koncu (bo juz rozwazalam czy nie robic in vitro od razu) a z drugiej jednak trochę smutno, ze się nie udało.
Ja miałam iui 3 razy miesiąc po miesiącu. Pierwsza była biochemiczna. Też mi dała. Nadzieję że coś się a kocu zadziało. @ przyszła. U mnie w terminie ale ja mam cykle 32 dniowe

Też będę testować 29dc i iui też mialam 12dc. Też mam źle przeczucia ze się nie udało. Trzymaj się mimo wszystko.

U mnie przyszła tydzień po tescie - czyli 8 dni po terminie. Tylko u mnie byla wyższa Beta i wolno spadała, u Ciebie już jest niska wiec nie powinno się mocno przeciągnąć

reklama
Ja miałam 37 ale byłam w 31dc. A równo 14 dni po iui z sikancow mi wyszedł brak ciąży.
Powtórz betę za 2 dni, zobaczysz, że urosnie

Do góry