reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ogromne dzieki dziewczynki za odpowiedzi i wsparcie! Jestem po wizycie, mam zrobić bete w pt/sb. Lekarz mowi, ze rokowania na przyrost sa raczej slabe, ale mamy 15% szans, ze jeszcze coś z tego bedzie. To jest dopiero test cierpliwości, nie wiem jak wytrzymam.
Trzymam kciuki żebys trafiła do tych 15 % 😊

reklama
Hej. Ja już po 2IUI. Testowanie zrobię dopiero 4.09, no chyba, że wcześniej pojawi się @. Generalnie lekarz dużych szans nie daje, bo mimo, że u mnie wszystko ok, to nasienie słabe... :( Po preparatyce liczba 5mln, ruchliwość 50%. Zobaczymy czy coś z tego będzie. Teraz już tylko czekać ;)
Oj tak czekanie jest najgorsze. Ja testuje 29.08. Też po IUI. Codziennie szukam jakichś objawów że się udało ale poza bólem piersi,widocznymi żyłkami oraz pobolewaniem podbrzusza nic się nie dzieje. Jedego dnia mam myśli że jednak się udało.. kolejny dzień że napewno nie. Ajć. Miałaś stymulowany cykl? I zastrzyk na pękniecie? Bierzesz teraz coś na zagniezdzenie i ewentualne podtrzymanie?

Hej dziewczyny, jestem już po kontrolnym usg. Krwiak jest, ale raczej nie zagraża dzidzi, powinien się z czasem wchłonąć, także cały czas leki i dużo leżenia/odpoczywania.
Maluch ma już prawie 7 mm i dzisiaj już słyszałam serduszko 😭😊
Super 👍😀 stosuj się do zaleceń lekarza a wszystko będzie dobrze 😉

To fajnie że wszystko jest ok[emoji4] odpoczywajcie[emoji3590]
Hej dziewczyny, jestem już po kontrolnym usg. Krwiak jest, ale raczej nie zagraża dzidzi, powinien się z czasem wchłonąć, także cały czas leki i dużo leżenia/odpoczywania.
Maluch ma już prawie 7 mm i dzisiaj już słyszałam serduszko [emoji24][emoji4]

reklama
Maluch ma już prawie 7 mm i dzisiaj już słyszałam serduszko 😭😊
Super najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze. Ciszę się bardzo że rośnie ie zdrowo. Dużo leż i odpoczywaj. Buziaki😘

Do góry