TrzymamyDziewczyny dziś byłam na wizycie.3 pęcherzyki z czego 2 duże. I pytanie lekarza czy jesteśmy gotowi na ciążę mnogą. Dziś dostałam zastrzyk na pekniecie a jutro IUI. Trzymajcie kciuki. Proszę
reklama
Hej dziewczyny, mialam dzisiaj USG. Niestety tylko jeden pecherzyk, ale podobno ladny. Dzisiaj ovitrel a w sobote IUI. Jezeli ten cykl sie nie uda to zaczynamy sie przygotowywac do invitro, w miedzyczasie jeszcze 2 IUI, zeby nie tracic 2 cyklow.
Ja miałam dziś ovitrel i jutro IUI. Bralas clo??Hej dziewczyny, mialam dzisiaj USG. Niestety tylko jeden pecherzyk, ale podobno ladny. Dzisiaj ovitrel a w sobote IUI. Jezeli ten cykl sie nie uda to zaczynamy sie przygotowywac do invitro, w miedzyczasie jeszcze 2 IUI, zeby nie tracic 2 cyklow.
KiedyPytam
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś byłam na wizycie.3 pęcherzyki z czego 2 duże. I pytanie lekarza czy jesteśmy gotowi na ciążę mnogą. Dziś dostałam zastrzyk na pekniecie a jutro IUI. Trzymajcie kciuki. Proszę
Nie. Bylam stymulowana Lametta. Podobny czas. Trzymam za nas kciukiJa miałam dziś ovitrel i jutro IUI. Bralas clo??
Super, wystarczy jeden pięknyHej dziewczyny, mialam dzisiaj USG. Niestety tylko jeden pecherzyk, ale podobno ladny. Dzisiaj ovitrel a w sobote IUI. Jezeli ten cykl sie nie uda to zaczynamy sie przygotowywac do invitro, w miedzyczasie jeszcze 2 IUI, zeby nie tracic 2 cyklow.
KiedyPytam
Dziewczyny.... Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.... Nie uwierzycie.... Przedwczoraj miałam pęcherzyk 16 mm na prawym jajniku. No i te krwawienia nieszczęsne. Dzisiaj lekarka mnie bada, USG i nie wierzy.... I mówi że coś jest ze mną nie tak i ona już nie rozumie mojego organizmu a zna mnie kilka lat.... Wiecie ile dzisiaj ma ten pęcherzyk? 33,5 mm.... To nie jest chyba normalne....
Właśnie byłam kupić Pregnyl, wróciłam i pani doktor mi dała w dupsko. Nie wiadomo czy to coś da. Niestety, ale tak jak zawsze miałam cudowne Endo ok. 12 mm to teraz mam 6 bo to dopiero 12 dc. A na ogół miałam zastrzyk w 18 dc i już było piękne Endo. Ale od jutra dupek, do tego dostałam Pregnyl a on też buduje śluzówkę. Wmawiam sobie oczywiście same plusy.... Jak to ja
Właśnie byłam kupić Pregnyl, wróciłam i pani doktor mi dała w dupsko. Nie wiadomo czy to coś da. Niestety, ale tak jak zawsze miałam cudowne Endo ok. 12 mm to teraz mam 6 bo to dopiero 12 dc. A na ogół miałam zastrzyk w 18 dc i już było piękne Endo. Ale od jutra dupek, do tego dostałam Pregnyl a on też buduje śluzówkę. Wmawiam sobie oczywiście same plusy.... Jak to ja
KiedyPytam
A te Pregnyl głównie po to by mi się nie zrobiła mega torbiel.
reklama
To juz 4 podejscie. Jeszcze 2 proby i dzialamy z invitro.A to Twoja pierwsza IUI? Moja tak
Podziel się: