Dziękuję.Współczuję Ci strasznie Kochana. Trzymaj się jakoś
reklama
DziekujeWyrazy współczucia
Dziękuję.Wyrazy współczucia
Alkalalka82
Fanka BB :)
Adziunia
No to zaczynam...małymi kroczkami. Dzis pierwszy zastrzyk - Gonapepetyl czekam na męża, aż wróci z pracy, fałdka na brzuszku juz przygotowana generalnie dla mnie nawet zastrzyk to mega wyczyn - nie należę do osób uwielbiajacych strzykawki - także całej nocy juz nie spałam dzis. Wiem, że to idiotyczne...ale taka moja natura
Dziekuje ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki niech będą same super jakości. Daj koniecznie znać powodzeniaHej dziewczynki,
wkoncu was nadrobilam.
Chyba dopadl mnie stres płakałam wczoraj sama nie wiem czemu...
Dzisiejszym osobom mega kciuki
@Tolka20 dawaj znac po wizycie.
Ja własnie w drodze na jajkobranie (tylko żeby było w czym wybierać)
Agnieś191
To już jest przerośnięty pęcherzyk, pytanie czy pęknie po pregnylu czy się wchlonie w kolejnym cyklu. Bylas badana pod kątem endometriozy, pco?Dziewczyny.... Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.... Nie uwierzycie.... Przedwczoraj miałam pęcherzyk 16 mm na prawym jajniku. No i te krwawienia nieszczęsne. Dzisiaj lekarka mnie bada, USG i nie wierzy.... I mówi że coś jest ze mną nie tak i ona już nie rozumie mojego organizmu a zna mnie kilka lat.... Wiecie ile dzisiaj ma ten pęcherzyk? 33,5 mm.... To nie jest chyba normalne....
Właśnie byłam kupić Pregnyl, wróciłam i pani doktor mi dała w dupsko. Nie wiadomo czy to coś da. Niestety, ale tak jak zawsze miałam cudowne Endo ok. 12 mm to teraz mam 6 bo to dopiero 12 dc. A na ogół miałam zastrzyk w 18 dc i już było piękne Endo. Ale od jutra dupek, do tego dostałam Pregnyl a on też buduje śluzówkę. Wmawiam sobie oczywiście same plusy.... Jak to ja
Nie chce robić nadzieji, ale mi lekarz powiedział w klinice, ze mieli ciaze i z pecherzykow 36mm. Także się zdarza i reguły chyba nie ma.Dziewczyny.... Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.... Nie uwierzycie.... Przedwczoraj miałam pęcherzyk 16 mm na prawym jajniku. No i te krwawienia nieszczęsne. Dzisiaj lekarka mnie bada, USG i nie wierzy.... I mówi że coś jest ze mną nie tak i ona już nie rozumie mojego organizmu a zna mnie kilka lat.... Wiecie ile dzisiaj ma ten pęcherzyk? 33,5 mm.... To nie jest chyba normalne....
Właśnie byłam kupić Pregnyl, wróciłam i pani doktor mi dała w dupsko. Nie wiadomo czy to coś da. Niestety, ale tak jak zawsze miałam cudowne Endo ok. 12 mm to teraz mam 6 bo to dopiero 12 dc. A na ogół miałam zastrzyk w 18 dc i już było piękne Endo. Ale od jutra dupek, do tego dostałam Pregnyl a on też buduje śluzówkę. Wmawiam sobie oczywiście same plusy.... Jak to ja
reklama
Mi też tak powiedział Prz 44 pęcherzyk był napelniony krwią wchłonol się ciąż jednak z tego nie było.Nie chce robić nadzieji, ale mi lekarz powiedział w klinice, ze mieli ciaze i z pecherzykow 36mm. Także się zdarza i reguły chyba nie ma.
Podziel się: