reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Żaden problem pytaj :). Mam w środę. Godzę się na tyle na ile mogę z sytuacją, boje się robienia...nie wiem jak to będzie wyglądało.
Cała ta sytuacja mocno mnie przytłacza psychicznie, to pierwsza myśl z jaką się budzę i ostatnia z jaką zasypiam. Ale z każdym dniem jest spokojniej, dziś pierwszy nieprzeplakany. Trzeba żyć i wierzyć że kiedyś zasluze na słowo "mama" pod moim adresem
Na pewno będziesz mamą i nawet nie myśl inaczej ! 😘 wszystko co przeżyjesz to Cię wzmocni, a los się odwdzięczy-musi!!! 😘
Trzymaj się dzielnie 😘

Hej dziewczyny. No to chyba po moim badaniu :( pewnie mi lekarka nie zrobi. Chwilę temu byłam w WC i poleciała mi żywa krew :( w piątek skończył mi się okres do cholery :( nie wiem co to :( dzisiaj 11 dc przecież dopiero :''( nie no ja zwariuje. Jak ona mi nie zrobi tego badania to zwariuje :( ile ja będę jeszcze czekać na to wszystko :(

Hej dziewczyny. No to chyba po moim badaniu :( pewnie mi lekarka nie zrobi. Chwilę temu byłam w WC i poleciała mi żywa krew :( w piątek skończył mi się okres do cholery :( nie wiem co to :( dzisiaj 11 dc przecież dopiero :''( nie no ja zwariuje. Jak ona mi nie zrobi tego badania to zwariuje :( ile ja będę jeszcze czekać na to wszystko :(
Kiedy masz mieć ?

Moze to takie chwilowe owulacyjne i jutro jiz bedzie ok. Tez tak czasami mialam. Albo jakies chwilowe zaburzenie.

Próbuję 3 raz inseminacje w tym cyklu. W środę wizyta w gamecie u dr Czecha a w czwartek u dr Siega w invicie i zobaczymy który co zaproponuje....

Nie wybrałam wszystkich globulek z antybiotykiem przed okresem i biorę teraz od soboty by skończyć opakowanie. Może to od tego? Ale to dziwne, bo nigdy nie miałam tak a nie pierwszy raz biorę :( może hemorigen wziąć na uszczelnienie naczynek? :(

reklama
Poczekaj do jutra. Moze to takie jednorazowe plamienie. Zdarza sie czasami. Jak nie przejdzie do jutra to porozmawiaj z lekarka. Moje skromne zdanie. Bedzie dobrze
Tak zrobię :( dzięki :( ale się załamałam totalnie. Nic nie idzie. Cały czas nic nie idzie. Nie mogę się badać :( nie mogę się diagnozować :( nie mogę podejść do stymulacji :( cholera nic nie mogę :(

Do góry