Od 4 do 8 dnia cyklu i w tym samym IUI. W piątek dzień przed miałam zastrzyk ovitrelle.Asia34 ile dni bralas Lamette? Mialas jakis odstep czasu przed iui? Ja bralam od srody do niedzieli. Teraz nic az do czwartku. W czwartek okaze sie czy bede miec iui. Jakby co dostymuluje mnie zastrzykami
reklama
Na pewno będziesz mamą i nawet nie myśl inaczej ! wszystko co przeżyjesz to Cię wzmocni, a los się odwdzięczy-musi!!!Żaden problem pytaj . Mam w środę. Godzę się na tyle na ile mogę z sytuacją, boje się robienia...nie wiem jak to będzie wyglądało.
Cała ta sytuacja mocno mnie przytłacza psychicznie, to pierwsza myśl z jaką się budzę i ostatnia z jaką zasypiam. Ale z każdym dniem jest spokojniej, dziś pierwszy nieprzeplakany. Trzeba żyć i wierzyć że kiedyś zasluze na słowo "mama" pod moim adresem
Trzymaj się dzielnie
KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. No to chyba po moim badaniu pewnie mi lekarka nie zrobi. Chwilę temu byłam w WC i poleciała mi żywa krew w piątek skończył mi się okres do cholery nie wiem co to dzisiaj 11 dc przecież dopiero :''( nie no ja zwariuje. Jak ona mi nie zrobi tego badania to zwariuje ile ja będę jeszcze czekać na to wszystko
Motylkowo
Kiedy masz mieć ?Hej dziewczyny. No to chyba po moim badaniu pewnie mi lekarka nie zrobi. Chwilę temu byłam w WC i poleciała mi żywa krew w piątek skończył mi się okres do cholery nie wiem co to dzisiaj 11 dc przecież dopiero :''( nie no ja zwariuje. Jak ona mi nie zrobi tego badania to zwariuje ile ja będę jeszcze czekać na to wszystko
Moze to takie chwilowe owulacyjne i jutro jiz bedzie ok. Tez tak czasami mialam. Albo jakies chwilowe zaburzenie.Hej dziewczyny. No to chyba po moim badaniu pewnie mi lekarka nie zrobi. Chwilę temu byłam w WC i poleciała mi żywa krew w piątek skończył mi się okres do cholery nie wiem co to dzisiaj 11 dc przecież dopiero :''( nie no ja zwariuje. Jak ona mi nie zrobi tego badania to zwariuje ile ja będę jeszcze czekać na to wszystko
KiedyPytam
Jutro mam mieć o 13
To takie było akurat w toalecie.... Nie wiem... Czy mam pisać / dzwonić rano do lekarki i pytać?
To takie było akurat w toalecie.... Nie wiem... Czy mam pisać / dzwonić rano do lekarki i pytać?
KiedyPytam
Nie wybrałam wszystkich globulek z antybiotykiem przed okresem i biorę teraz od soboty by skończyć opakowanie. Może to od tego? Ale to dziwne, bo nigdy nie miałam tak a nie pierwszy raz biorę może hemorigen wziąć na uszczelnienie naczynek?
Poczekaj do jutra. Moze to takie jednorazowe plamienie. Zdarza sie czasami. Jak nie przejdzie do jutra to porozmawiaj z lekarka. Moje skromne zdanie. Bedzie dobrzeJutro mam mieć o 13
reklama
KiedyPytam
Tak zrobię dzięki ale się załamałam totalnie. Nic nie idzie. Cały czas nic nie idzie. Nie mogę się badać nie mogę się diagnozować nie mogę podejść do stymulacji cholera nic nie mogęPoczekaj do jutra. Moze to takie jednorazowe plamienie. Zdarza sie czasami. Jak nie przejdzie do jutra to porozmawiaj z lekarka. Moje skromne zdanie. Bedzie dobrze
Podziel się: