reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mi lekarz miesiąc temu na wizycie w klinice powiedział, że wszystko mi przyspieszy, bo już za długo się badam na wszystkie strony i nic to nie wnosi :( powiedział że mam wrócić z kompletem badań, zrobimy z dwie stymulację a jak się nie uda to iui. Tylko że najważniejsza u mnie jest ta drożność. A jakieś skarlanie boskie z tym. Najpierw koronawirus, potem bakteria się przypaletala. Jak już lekarka stwierdziła że mi zrobi, to proszę..... Jakies plamienie ciul wie skąd.
Poczekaj do jutra. Być może jak zrobi ci USG to zobaczy od czego to mogło być. A może jednak będziesz miała jutro drożność 😉 nie zakładaj od razu najgorszego.

reklama
Hej dziewczyny. Rano resztka globulki niestety też z krwią a potem spokój. Postanowiłam że nie dzwonię tylko jadę. A teraz przy korzystaniu z WC i parciu znowu plamienie. Co mam robić. Jechać czy zadzwonić uprzedzić lekarkę?

No i dziewczyny zadzwoniłam i nie będę miała dzisiaj drożności :( lekarka powiedziała że nawet przy minimalnym krwawieniu jak wpuści kontrast to jak się rozejdzie dalej, to mogę się nabawicc endometriozy :( mam przyjechać tylko na badanie i zobaczymy czy to np. przesuniemy.... 😭😭
Ja nie chcę żadnych tłumaczeń że nic się nie dzieje bez przyczyny i tak dalej, bo ja mam jakiegoś cholernego pecha

No i dziewczyny zadzwoniłam i nie będę miała dzisiaj drożności :( lekarka powiedziała że nawet przy minimalnym krwawieniu jak wpuści kontrast to jak się rozejdzie dalej, to mogę się nabawicc endometriozy :( mam przyjechać tylko na badanie i zobaczymy czy to np. przesuniemy.... 😭😭
Ja nie chcę żadnych tłumaczeń że nic się nie dzieje bez przyczyny i tak dalej, bo ja mam jakiegoś cholernego pecha
Takie plamienia po okresie mogą być np z polipa albo nadżerki. Tez miałam i mi usuwali

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry