reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja się leczę w novum[emoji846]

To miałaś przeboje, ale lepiej odczekać, miesiąc już też nie robi różnicy a lepiej się zregenerować.
Powiedz mi w jakiej klinice jesteś w Warszawie? Przepraszam jeśli już pisałaś, ale nie koduje wszystkich informacji.
Moja lekarka stwierdziła, że jeśli 3 IUI się nie uda to ona proponuje in vitro. Co prawda mieszkam w Szwajcarii ale chciałabym robić in vitro w Polsce. Tu nawet nie wykonują wszystkich badań, które są musem w Polsce i kasują milion monet... Mam wizytę na 21.8 w bocianie, bo klinika jakos wzvuzdila moje zaufanie.. Macie jakieś doświadczenie z tą klinika?

reklama
Pytanie do dziewczyn, którym się nie udało jeszcze mieć dziecka ale w ciąży już były. Czy jest jakiś watek na forum gdzie są dziewczyny po przejściach? Chętnie bym dołączyła żeby zobaczyć "jak żyć"

jest

Pytanie do dziewczyn, którym się nie udało jeszcze mieć dziecka ale w ciąży już były. Czy jest jakiś watek na forum gdzie są dziewczyny po przejściach? Chętnie bym dołączyła żeby zobaczyć "jak żyć"
Jest ciąza po poronieniu, ja jestem po 4.
Ale jakoś sie tam nie zaklimatyzowalam. Ale dziewczyny sluźą radą.

Strasznie dużo o tobie myślałam. Bardzo mi przykro ze tak wyszło. Czy juz miałaś 2 USG ? Przepraszam ze Pytam ale się martwię...

Strasznie dużo o tobie myślałam. Bardzo mi przykro ze tak wyszło. Czy juz miałaś 2 USG ? Przepraszam ze Pytam ale się martwię...
Żaden problem pytaj :). Mam w środę. Godzę się na tyle na ile mogę z sytuacją, boje się robienia...nie wiem jak to będzie wyglądało.
Cała ta sytuacja mocno mnie przytłacza psychicznie, to pierwsza myśl z jaką się budzę i ostatnia z jaką zasypiam. Ale z każdym dniem jest spokojniej, dziś pierwszy nieprzeplakany. Trzeba żyć i wierzyć że kiedyś zasluze na słowo "mama" pod moim adresem

Asia34 ile dni bralas Lamette? Mialas jakis odstep czasu przed iui? Ja bralam od srody do niedzieli. Teraz nic az do czwartku. W czwartek okaze sie czy bede miec iui. Jakby co dostymuluje mnie zastrzykami

reklama
Żaden problem pytaj :). Mam w środę. Godzę się na tyle na ile mogę z sytuacją, boje się robienia...nie wiem jak to będzie wyglądało.
Cała ta sytuacja mocno mnie przytłacza psychicznie, to pierwsza myśl z jaką się budzę i ostatnia z jaką zasypiam. Ale z każdym dniem jest spokojniej, dziś pierwszy nieprzeplakany. Trzeba żyć i wierzyć że kiedyś zasluze na słowo "mama" pod moim adresem
Ja często pytałam się męża czy kiedyś się nam uda mieć dziecko zawsze mnie wspierał (przytulał, opieprzał) bez niego bym tej drogi nie przeszła. Teraz to on wie ze będzie dobrze i koniec ;). Po 4/5 biochemicznej gdzie Beta mi skończyła wreszcie z 7/10 do 33 a potem oczywiście spadło to się było bardzo przykro ale wiedziałam ze mój organizm z każda taka ciąża wytwarza dobre przeciwciała i jeżeli już zaszłam tak ,, daleko ^ to w końcu musi się udać..... Czekam z tobą do środy na USG..... cokolwiek by miało się stać

Do góry