reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja już pisałam że mi chodzi o to, czy robić to w invimedzie czy w prywatnym labo bo zrobić to w invimedzie a w labo to stówa różnicy. Zdrcydowanie invimed ma w laboratorium zawyżone ceny
To zadzwoń sobie tylko do kliniki czy możesz mieć badania zrobione prywatnie w innym laboratorium i już. Myśle, że nie będzie problemu, a zawsze to trochę oszczędności...

Przeżyłam[emoji1787] o 10:05 miałam punkcję o 10:35 już byłam na sali odpoczynku polezalam do 12 i miałam wizytę u dr prowadzącej dała mi rozpiskę leków do brania i jutro mają zadzwonić ile komórek się zapłodniło i kiedy transfer wstępnie zapisali mnie na poniedziałek na 3 dobę ale jeśli będzie możliwość to chce hodować do 5 i wtedy transfer w środę[emoji846] ogólnie po punkcji czułam się ok tylko jajniki mnie bolały więc dali mi przeciwbólowe trochę się w głowie kręciło ale przeszło. W domu jak dluzej leżę i wstanę to tak trochę się jeszcze kręci ale rozchodze i jest ok. Muszę jeść lekkostrawnie i czuje że głodna jestem więc jem mało a często i dużo pije i taka troszkę przytłumiona jestem ale myślę że jutro będzie już ok[emoji848] dziś jak siadam to czuje bardzo jajniki więc wolę leżeć[emoji16] no i zapodałam sobie nospe żeby mnie bardziej nierozbolalo.
I jak dzisiaj było? Opowiadaj

Przeżyłam[emoji1787] o 10:05 miałam punkcję o 10:35 już byłam na sali odpoczynku polezalam do 12 i miałam wizytę u dr prowadzącej dała mi rozpiskę leków do brania i jutro mają zadzwonić ile komórek się zapłodniło i kiedy transfer wstępnie zapisali mnie na poniedziałek na 3 dobę ale jeśli będzie możliwość to chce hodować do 5 i wtedy transfer w środę[emoji846] ogólnie po punkcji czułam się ok tylko jajniki mnie bolały więc dali mi przeciwbólowe trochę się w głowie kręciło ale przeszło. W domu jak dluzej leżę i wstanę to tak trochę się jeszcze kręci ale rozchodze i jest ok. Muszę jeść lekkostrawnie i czuje że głodna jestem więc jem mało a często i dużo pije i taka troszkę przytłumiona jestem ale myślę że jutro będzie już ok[emoji848] dziś jak siadam to czuje bardzo jajniki więc wolę leżeć[emoji16] no i zapodałam sobie nospe żeby mnie bardziej nierozbolalo.
Trzymam kciuki za zarodki :) a nasienie jest Wasze czy dawcy? Kurcze mam wrażenie że szybko to idzie u Ciebie :) o dobrze :) nie stoisz w miejscu.

Kciuki nadziejo.
Mam nadzieję ze ładne komoreczki będą

reklama
Do góry