reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem dziewczyny po wizycie w klinice. Mąż oddał nasienie do badania. Ja toxo, cytomegalia. I zbadałam sobie kwas foliowy i homocysteine. Bo miałam wynik sprzed roku zawyżony a chciałam powtórzyć. Eh.... Powoli się przyzwyczajam że tam jeżdżę. Ale i tak serce mi tam pęka.... Ale już nie płacze dziś tak jak miesiąc temu.

Jestem dziewczyny po wizycie w klinice. Mąż oddał nasienie do badania. Ja toxo, cytomegalia. I zbadałam sobie kwas foliowy i homocysteine. Bo miałam wynik sprzed roku zawyżony a chciałam powtórzyć. Eh.... Powoli się przyzwyczajam że tam jeżdżę. Ale i tak serce mi tam pęka.... Ale już nie płacze dziś tak jak miesiąc temu.
Kochana głowa do góry 🤞 najważniejsze że walczycie i się nie poddajesz 👍 wszystko będzie dobrze 😉

Z 13 komórek 12 miałam dojrzałych 6 zaplodnili wszystkie się zapłodniły[emoji16] hodują mi narazie do 3 doby w poniedziałek mam transfer ale jeśli będą ładne to będą hodować do 5 i mi przesuną transfer na srode. W poniedziałek po rozmowie z lekarzem zadecyduje czy chce odrazu transfer czy hodujemy dalej i transfer w środę.
[emoji33][emoji33][emoji33]Jestem w szoku

Super, trzymam kciuki [emoji2956]
Głupie pytanie ale jak miałas 12 dojrzałych i 6 zapłodnili to co robią z tymi pozostałymi 6?
Z 13 komórek 12 miałam dojrzałych 6 zaplodnili wszystkie się zapłodniły[emoji16] hodują mi narazie do 3 doby w poniedziałek mam transfer ale jeśli będą ładne to będą hodować do 5 i mi przesuną transfer na srode. W poniedziałek po rozmowie z lekarzem zadecyduje czy chce odrazu transfer czy hodujemy dalej i transfer w środę.

Czad!!!! Super!!!!! 😍

No i pięknie 😃 bądź dobrej myśli. Powodzenia życzę z całego serca 😉

Super!!! I bedzie z tego ciąża ;) zobaczysz :) a mogę coś zapytać.... Bo ja powoli zaczynam się tym interesować..... Zaplodnili 6. A co z 6 komórkami? Mrożą na przyszłość?

Są 3 wyjścia mogą zamrozić albo oddać do dawstwa albo zniszczyć ja chciałam zamrozić bo jeśli teraz mi się transfery nie powioda to nie będę przechodzić kolejnej stymulacji tylko wykorzystam te rozmrożone[emoji4] to takie zabezpieczenie płodności na przyszłość[emoji846]
Super, trzymam kciuki [emoji2956]
Głupie pytanie ale jak miałas 12 dojrzałych i 6 zapłodnili to co robią z tymi pozostałymi 6?

reklama
Do góry