reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam Dziewczyny,
Nie jestem za bardzo aktywna w internetach, ale wasza dyskusja przykuła moją uwagę i chciałabym dołączyć.
Jako, ze praktycznie siedzę w tym sama mam nadzieje, ze u Was znajdę wsparcie i radę.
Przede mną jutro 5 już inseminacja, jak dotąd zero sukcesu. Mam 32 lata i leczę się w Holandii.
Na polskich forach wyczytałam, ze po 4 próbie prawdopodobieństwo spada, co nastraja mnie negatywnie.
Pozdrawiam

Witam Dziewczyny,
Nie jestem za bardzo aktywna w internetach, ale wasza dyskusja przykuła moją uwagę i chciałabym dołączyć.
Jako, ze praktycznie siedzę w tym sama mam nadzieje, ze u Was znajdę wsparcie i radę.
Przede mną jutro 5 już inseminacja, jak dotąd zero sukcesu. Mam 32 lata i leczę się w Holandii.
Na polskich forach wyczytałam, ze po 4 próbie prawdopodobieństwo spada, co nastraja mnie negatywnie.
Pozdrawiam
Hej ja również leczyłam się w Holandii, również robiłam 6 iui, niestety nie udane. Udało mi się po pierwszym ivf, jak będziesz chciała pogadać pisz. W jakim mieście się leczysz? Jaki problem u Was?

Witam Dziewczyny,
Pozdrawiam
Cześć ☺️ To trzymam mocno kciuki ✊✊✊ a statystykami nie ma się co przejmować, głowa do góry, będzie dobrze 🙂

Jeśli możesz to chętnie.
Nie rozumiem co poszło nie tak. Beta rosła ładnie...nie umiem się teraz odnaleźć.stoje na ulewie i placze
Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, że to jeszcze nie przesądzone. Czasem dobrxe się wypłakać, później się lepiej robi na sercu i znowu przychodzi sila do walki. I tego Ci życzę

Witam Dziewczyny,
Pozdrawiam
Cześć! Też calkiem niedawno dołączyłam i dziewczyny zawsze są niezawodne, wesprą, doradza także dobrze trafilas :)

reklama
Witam Dziewczyny,
Pozdrawiam
Przede mna 4 inseminacja... Moja lekarka mi powiedziala, ze moze sie nawet za 8 razem udac, ale po paru nieudanych probach, wysylaja pare na invitro, bo sa juz psychicznie zjechani.
Stad te statystyki, pary szybko rezygnuja i przechodza do najciezszego dziela. Niestety inseminacja daje ogromna nadzieje, rozczarowanie jest 100 razy silniejsze niz przy naturalnych staraniach. Tzn ja tak mam... Walczmy jak lwice. Uda sie, musi!

Do góry