reklama
Trzymam kciukiJa jutro idę na wymazy i odbieram wyniki krwi, mam nadzieję że również amh uda mi się już jutro odebrać. Bardzo się boje wyniku tym bardziej że ten rok bardzo mnie i męża doswiadcza![]()
Fajnie, Kolorku, że prowadzisz nam ten kalendarz.![]()
Ostatnia edycja:
Ale super wiadomościDziś 4. rocznica ślubu. Wczoraj 29 urodziny. Jak ja lubię majdziś dostałam dobra wiadomość. Udało mi się zapisać do Pani dr do której są meeega kolejki. Zależy mi na wizycie... Ruszam do boju. Wizyta 19.06
![Raised fist :fist: ✊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/270a.png)
![Pregnant woman :pregnant_woman: 🤰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f930.png)
Ja brałam duphaston po IUI i poroniłam, więc na pewno nie podtrzymuje źle rozwijającejA apropo duphaston...co o nim myslicie? Invicta absolutnie dorzuca ten specyfik. Uważają, że jeżeli ciąża nje utrzymuje sie na samym początku, to znaczy ze organizm wie co robi. Nie rekomenduja leku, aby nie podtrzymywać wadliwej lub źle rozwijającej się ciąży. Jakie jest Wasze zdanie?
się ciąży.
Motylkowo
Fanka BB :)
Dziewczyny chyba nic z tego, niby daleko do @ bo 9 dni, ale coś mnie pobolewa w podbrzuszu i piersi trochę też![]()
poczekaj u mnie jedynym objawem bety były piersi
bolesne ;/
Głupie to jest jak tak człowiek sam się nakręca i szuka objawów
Adziunia
Trzymam kciuki, żeby sie udalo! Trochę optymizmu się nam wszystkim przyda
oby Twój przykład okazał się dla nas promykiem nadziei dla naszych przypadków
Głupie to jest jak tak człowiek sam się nakręca i szuka objawówdobra, koniec czekam do testowania, już Wam głowy nie zawracam
![]()
Hankaa
Myśl pozytywnieGłupie to jest jak tak człowiek sam się nakręca i szuka objawówdobra, koniec czekam do testowania, już Wam głowy nie zawracam
![]()
Myśle, myśleMyśl pozytywnie![]()
reklama
Podziel się: