reklama
Trzymam kciuki Będzie dobrze wszystkoJa jutro idę na wymazy i odbieram wyniki krwi, mam nadzieję że również amh uda mi się już jutro odebrać. Bardzo się boje wyniku tym bardziej że ten rok bardzo mnie i męża doswiadcza
Fajnie, Kolorku, że prowadzisz nam ten kalendarz.
Ostatnia edycja:
Ale super wiadomości wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeńDziś 4. rocznica ślubu. Wczoraj 29 urodziny. Jak ja lubię maj dziś dostałam dobra wiadomość. Udało mi się zapisać do Pani dr do której są meeega kolejki. Zależy mi na wizycie... Ruszam do boju. Wizyta 19.06
Ja brałam duphaston po IUI i poroniłam, więc na pewno nie podtrzymuje źle rozwijającejA apropo duphaston...co o nim myslicie? Invicta absolutnie dorzuca ten specyfik. Uważają, że jeżeli ciąża nje utrzymuje sie na samym początku, to znaczy ze organizm wie co robi. Nie rekomenduja leku, aby nie podtrzymywać wadliwej lub źle rozwijającej się ciąży. Jakie jest Wasze zdanie?
się ciąży.
Motylkowo
Fanka BB :)
poczekaj u mnie jedynym objawem bety były piersi bolesne ;/Dziewczyny chyba nic z tego, niby daleko do @ bo 9 dni, ale coś mnie pobolewa w podbrzuszu i piersi trochę też
poczekaj u mnie jedynym objawem bety były piersi bolesne ;/
Głupie to jest jak tak człowiek sam się nakręca i szuka objawów dobra, koniec czekam do testowania, już Wam głowy nie zawracam
Adziunia
Trzymam kciuki, żeby sie udalo! Trochę optymizmu się nam wszystkim przyda oby Twój przykład okazał się dla nas promykiem nadziei dla naszych przypadków
Głupie to jest jak tak człowiek sam się nakręca i szuka objawów dobra, koniec czekam do testowania, już Wam głowy nie zawracam
Hankaa
Myśl pozytywnieGłupie to jest jak tak człowiek sam się nakręca i szuka objawów dobra, koniec czekam do testowania, już Wam głowy nie zawracam
Myśle, myśleMyśl pozytywnie
reklama
Podziel się: