Hankaa
Fanka BB :)
Oby w końcu los się uśmiechnąłCzasem los robi psikusy i to pozytywne, oby tak było u Ciebie
Czekamy na wieści w poniedziałek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby w końcu los się uśmiechnąłCzasem los robi psikusy i to pozytywne, oby tak było u Ciebie
Czekamy na wieści w poniedziałek...
Oby w końcu los się uśmiechnął
Zrób betę, testy czasami zawodzą
A powiedzcie ile dni po IUI robiłyście test?
Czy któraś z dziewczyn, którym się udało i jest tutaj miała pozytywny test wcześniej, wytrzymałyście, czy robiłyście test zgodnie z zaleceniem lekarza ?
Mi lekarz zlecił 14 dnia test, wytrzymałam i był pozytywny. Niestety w 8 tyg. straciłam ciążę teraz podchodzę do kolejnej próby.A powiedzcie ile dni po IUI robiłyście test?
Czy któraś z dziewczyn, którym się udało i jest tutaj miała pozytywny test wcześniej, wytrzymałyście, czy robiłyście test zgodnie z zaleceniem lekarza ?
Ja zawsze w 14 dniu po iui robiłam beteA powiedzcie ile dni po IUI robiłyście test?
Mi lekarz zlecił 14 dnia test, wytrzymałam i był pozytywny. Niestety w 8 tyg. straciłam ciążę teraz podchodzę do kolejnej próby.
Bardzo mi przykro kolejna próba będzie szczęśliwa !!!
[/QUOT
Aby wszystkim nam obecnym na forum kolejne próby były szczęśliwe.