reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny jestem w 27 dc. Cykle mam zawsze co 26-28 dni z zegarkiem w ręku. Zrobiłam dziś test ot tak od niechcenia bo miałam jakieś dwa zachomikowane od pół roku w szafce i oczom nie wierzę! 2 kreski!! Jak to możliwe? Czy jest coś co może fałszować wynik testu? I co teraz jeśli znów będzie to ciaza biochemiczna? Czy brać dalej Dostinex od prolaktyny? Czy zrobic progesteron? Czy pędzić szybko do lekarza żeby ją jakoś utrzymać jeśli to faktycznie ciaza? Przepraszam Was bardzo ale panikuje bo to miał byc nasz przedostatni cykl naturalny przed inseminacja a tu mam 2 kreski i nie wiem co robić!
Szybciutko na bete 😘 trzymam kciuki, nie martw się na zapas

To byłby cud w takim razie jakby okazało się że to prawda [emoji44]

Mój mąż też nie chce się zgodzić na pieska :( ale to dlatego, że często wyjeżdżamy i byłby problem ze zorganizowaniem opieki nad nim.
Co do wyjazdów to zacznę tak 😉 ja z moim mężczyzną bardzo dużo podróżujemy, ostatni nasz urlop był w Zakopanym oczywiście piesek pojechał z nami, 10 godzin w samochodzie z przerwami, 😘 nie ma rzeczy nie możliwych

Cześć dziewczyny zapewne większość z Was mnie nie będzie kojarzyć, ucichłam tu pod koniec grudnia kiedy to okazało się ze 2 IUI w która tak bardzo wierzyliśmy nie udała się. Przyszła załamka. Uznaliśmy z lekarzem ze chwilkę odpuszczamy, jadę na urlop i odzywam się po powrocie przed lutowym cyklem. Czekałam czekałam ale @ nie przychodziła no nic pomyślałam ze wszystko po staremu leków nie biorę wiec znowu się rozregulowało. Ale na początku lutego zrobiłam test oczywiście jedna kreska. I tak czekałam do dziś aż policzyłam ze nigdy aż tak długo @ sie nie spóźniała. W domu miałam jeden test o czułości 25 wiec uznałam ze zrobię choć i tak byłam pewna wyniku. W końcu tyle lat starań i ciagle nic, IUI nie pomogła wiec jak miałoby się udać naturalnie skoro nawet leki odstawiłam. A tu cud wyszły dwie piękne i wyraźne kreski. Nie mogliśmy w to uwierzyć wiec mąż pojechał do apteki po kolejne testy i jak widać na załączonym zdjęciu pokazały to samo. Staram się podchodzić spokojnie ale nie wychodzi mi to za dobrze [emoji6] w poniedziałek pobiegnę na betę. Poczułam ze chce się z wami tu tym podzielić ponieważ pamietam jak takie informacje zwracały mi nadzieje. Zobacz załącznik 1086527Trzymajcie kciuki[emoji846]
Wow pięknie gratulacje 💕💕💕 trzymam kciuki

Cieszę się, że nazbierasz sił do dalszej walki 😘 I nie myśl proszę, że ta sytuacja jest za coś karą! Takie surowe kary nie należą się nikomu za żadne myśli czy słowa! Każda z nas się doczeka swojego szczęścia, mocno w to wierzę ❤ Kurczę, ja już się zaczynam czuć podenerwowana. Niby ten cykl nie rokował, objawów brak, ale wiadomo że zawsze się w człowieku tli cień nadziei...
Kobietki wszystko dzieje się po coś 😘 na każdego przyjdzie odpowiedni czas, wierzę w to z całego serduszka💕💕💕

Jestem za[emoji4] tylko ja korzystam z aplikacji i niewiem czy tak się da[emoji848]
Hej! Mam taką propozycję :) Jeśli się wejdzie w konto -> sygnatura to można zrobić sobie taki krótki opis, który wyświetla się pod postem. Byłoby łatwiej, gdybyśmy taki miały, bo jest nas sporo, dochodzą nowe osoby i czasem trudno się połapać kto próbował naturalnie, kto po IUI itd. :)

03.03: @Kinia9292 - wizyta po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji110]
04.03: @ola32 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.03: @Brakujemiwiary - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.03: @agawid - testowanie[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
06.03: @Beta120996 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
06:03: @kolor nadzieji - testowanie[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.03: @Endzi1981 - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.03: @AsiaaaK - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
12.03: @kolor nadzieji - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.03: @PałkaZapałka - wizyta w klinice[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

reklama
Do góry