reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej! Mam taką propozycję :) Jeśli się wejdzie w konto -> sygnatura to można zrobić sobie taki krótki opis, który wyświetla się pod postem. Byłoby łatwiej, gdybyśmy taki miały, bo jest nas sporo, dochodzą nowe osoby i czasem trudno się połapać kto próbował naturalnie, kto po IUI itd. :)

reklama
Witam, ostatnio dużo się nie udzielała, ale po 6 porażce odpuszczam. Myślałam że jestem mega silna, ale jednak to wszystko mnie przerosło. Za jakiś czas na pewno do was zajrzę, na razie kończę z przeglądaniem forum, stron internetowych itp. Życzę wszystkim wam powodzenia A dziewczynom którym się udało serdecznie gratuluję:)
Kochana odpoczywaj tyle ile potrzebujesz zregeneruj się i jeśli będziesz miała ochotę to wróć do nas my będziemy czekać❤️❤️❤️🤗

Dziewczyny czy ktoras z Was miala przepisany Acard do brania wraz z dupkiem?Dzisiaj mu lekarz zalecil brac od czwartku-w piatek mam miec inseminacje druga.Mam brac az do testu a dupka od soboty.

reklama
Do góry