reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej! Mam taką propozycję :) Jeśli się wejdzie w konto -> sygnatura to można zrobić sobie taki krótki opis, który wyświetla się pod postem. Byłoby łatwiej, gdybyśmy taki miały, bo jest nas sporo, dochodzą nowe osoby i czasem trudno się połapać kto próbował naturalnie, kto po IUI itd. :)

reklama
Witam, ostatnio dużo się nie udzielała, ale po 6 porażce odpuszczam. Myślałam że jestem mega silna, ale jednak to wszystko mnie przerosło. Za jakiś czas na pewno do was zajrzę, na razie kończę z przeglądaniem forum, stron internetowych itp. Życzę wszystkim wam powodzenia A dziewczynom którym się udało serdecznie gratuluję:)
Kochana odpoczywaj tyle ile potrzebujesz zregeneruj się i jeśli będziesz miała ochotę to wróć do nas my będziemy czekać❤️❤️❤️🤗

Dziewczyny czy ktoras z Was miala przepisany Acard do brania wraz z dupkiem?Dzisiaj mu lekarz zalecil brac od czwartku-w piatek mam miec inseminacje druga.Mam brac az do testu a dupka od soboty.

reklama
Do góry