reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny mam pytanie za 200ptk.😁 Otóż jak biorę dupashion i wyjdzie że nie jestem na 100% w ciąży to @ dostanę w jakim czasie po odstawieniu tabletek... Czy raczej normalnie w terminie ... Kurde pierwszy taz go biore i ile ludzi tyle opinii i zgłupiałam, 🤦‍♀️🤷‍♀️

Dziewczyny mam pytanie za 200ptk.😁 Otóż jak biorę dupashion i wyjdzie że nie jestem na 100% w ciąży to @ dostanę w jakim czasie po odstawieniu tabletek... Czy raczej normalnie w terminie ... Kurde pierwszy taz go biore i ile ludzi tyle opinii i zgłupiałam, 🤦‍♀️🤷‍♀️
Ja dostalam za 1 razem w 31 dniu, a 2 razem w 30 dniu, a zazwyczaj @ mialam co 28 dni. Wiec co nieco sie po tabletkach przesunelo.

Cześć dziewczyny zapewne większość z Was mnie nie będzie kojarzyć, ucichłam tu pod koniec grudnia kiedy to okazało się ze 2 IUI w która tak bardzo wierzyliśmy nie udała się. Przyszła załamka. Uznaliśmy z lekarzem ze chwilkę odpuszczamy, jadę na urlop i odzywam się po powrocie przed lutowym cyklem. Czekałam czekałam ale @ nie przychodziła no nic pomyślałam ze wszystko po staremu leków nie biorę wiec znowu się rozregulowało. Ale na początku lutego zrobiłam test oczywiście jedna kreska. I tak czekałam do dziś aż policzyłam ze nigdy aż tak długo @ sie nie spóźniała. W domu miałam jeden test o czułości 25 wiec uznałam ze zrobię choć i tak byłam pewna wyniku. W końcu tyle lat starań i ciagle nic, IUI nie pomogła wiec jak miałoby się udać naturalnie skoro nawet leki odstawiłam. A tu cud wyszły dwie piękne i wyraźne kreski. Nie mogliśmy w to uwierzyć wiec mąż pojechał do apteki po kolejne testy i jak widać na załączonym zdjęciu pokazały to samo. Staram się podchodzić spokojnie ale nie wychodzi mi to za dobrze [emoji6] w poniedziałek pobiegnę na betę. Poczułam ze chce się z wami tu tym podzielić ponieważ pamietam jak takie informacje zwracały mi nadzieje. Zobacz załącznik 1086527Trzymajcie kciuki[emoji846]
Super gratuluję, trzymam kciuki 😉

Witam, ostatnio dużo się nie udzielała, ale po 6 porażce odpuszczam. Myślałam że jestem mega silna, ale jednak to wszystko mnie przerosło. Za jakiś czas na pewno do was zajrzę, na razie kończę z przeglądaniem forum, stron internetowych itp. Życzę wszystkim wam powodzenia A dziewczynom którym się udało serdecznie gratuluję:)

Witam, ostatnio dużo się nie udzielała, ale po 6 porażce odpuszczam. Myślałam że jestem mega silna, ale jednak to wszystko mnie przerosło. Za jakiś czas na pewno do was zajrzę, na razie kończę z przeglądaniem forum, stron internetowych itp. Życzę wszystkim wam powodzenia A dziewczynom którym się udało serdecznie gratuluję:)
Jesteś niewiarygodnie silna! <3 Udanego odpoczynku, zresetuj głowę, należy Ci się! :*

reklama
Do góry