reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny mam pytanie za 200ptk.😁 Otóż jak biorę dupashion i wyjdzie że nie jestem na 100% w ciąży to @ dostanę w jakim czasie po odstawieniu tabletek... Czy raczej normalnie w terminie ... Kurde pierwszy taz go biore i ile ludzi tyle opinii i zgłupiałam, 🤦‍♀️🤷‍♀️

Dziewczyny mam pytanie za 200ptk.😁 Otóż jak biorę dupashion i wyjdzie że nie jestem na 100% w ciąży to @ dostanę w jakim czasie po odstawieniu tabletek... Czy raczej normalnie w terminie ... Kurde pierwszy taz go biore i ile ludzi tyle opinii i zgłupiałam, 🤦‍♀️🤷‍♀️
Ja dostalam za 1 razem w 31 dniu, a 2 razem w 30 dniu, a zazwyczaj @ mialam co 28 dni. Wiec co nieco sie po tabletkach przesunelo.

Cześć dziewczyny zapewne większość z Was mnie nie będzie kojarzyć, ucichłam tu pod koniec grudnia kiedy to okazało się ze 2 IUI w która tak bardzo wierzyliśmy nie udała się. Przyszła załamka. Uznaliśmy z lekarzem ze chwilkę odpuszczamy, jadę na urlop i odzywam się po powrocie przed lutowym cyklem. Czekałam czekałam ale @ nie przychodziła no nic pomyślałam ze wszystko po staremu leków nie biorę wiec znowu się rozregulowało. Ale na początku lutego zrobiłam test oczywiście jedna kreska. I tak czekałam do dziś aż policzyłam ze nigdy aż tak długo @ sie nie spóźniała. W domu miałam jeden test o czułości 25 wiec uznałam ze zrobię choć i tak byłam pewna wyniku. W końcu tyle lat starań i ciagle nic, IUI nie pomogła wiec jak miałoby się udać naturalnie skoro nawet leki odstawiłam. A tu cud wyszły dwie piękne i wyraźne kreski. Nie mogliśmy w to uwierzyć wiec mąż pojechał do apteki po kolejne testy i jak widać na załączonym zdjęciu pokazały to samo. Staram się podchodzić spokojnie ale nie wychodzi mi to za dobrze [emoji6] w poniedziałek pobiegnę na betę. Poczułam ze chce się z wami tu tym podzielić ponieważ pamietam jak takie informacje zwracały mi nadzieje. Zobacz załącznik 1086527Trzymajcie kciuki[emoji846]
Super gratuluję, trzymam kciuki 😉

Witam, ostatnio dużo się nie udzielała, ale po 6 porażce odpuszczam. Myślałam że jestem mega silna, ale jednak to wszystko mnie przerosło. Za jakiś czas na pewno do was zajrzę, na razie kończę z przeglądaniem forum, stron internetowych itp. Życzę wszystkim wam powodzenia A dziewczynom którym się udało serdecznie gratuluję:)

Witam, ostatnio dużo się nie udzielała, ale po 6 porażce odpuszczam. Myślałam że jestem mega silna, ale jednak to wszystko mnie przerosło. Za jakiś czas na pewno do was zajrzę, na razie kończę z przeglądaniem forum, stron internetowych itp. Życzę wszystkim wam powodzenia A dziewczynom którym się udało serdecznie gratuluję:)
Jesteś niewiarygodnie silna! <3 Udanego odpoczynku, zresetuj głowę, należy Ci się! :*

reklama
Do góry