reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Powiedzialam mu juz co o tym wszystkim mysle jak ja sie cxuje i vo mnie uszczesliwi.Mysle ze sie udalo,a raczej rozmowa sie udala.Maz chyba zrozumial ...mnie.
Nie ma wyjścia. Musi zrozumieć jeśli Cię kocha. W związku czasem trzeba pójść na kompromis, zacisnąć zeby i zrobic coś dla drugiej osoby. Przyłączam się do kciukow dziewcznyn ! :)

Pisałyście jakiś czas temu o zwoleniu z pracy po iui. Czy stres można zaszkodzić powodzeniu iui czy jeśli ma się udać to się uda mimo to? Mam bardzo stresująca pracę, do domu wracam wypruta psychicznie, nie potrafię się nie przejmowac bo wszystko na mnie wpływa więc zastanawiam się czy nie wziąć zwolnienia lub urlopu na jakis czas po iui i jeśli tak to jak długo? Czy Wy od razu wrócilyście do obowiązków?
Chociaż z drugiej strony jeśli wezmę zwolnienie to też będę myślała i przeżywała praca :( Paranoja jakas :(

Ostatnia edycja:
reklama
Nie ma wyjścia. Musi zrozumieć jeśli Cię kocha. W związku czasem trzeba pójść na kompromis, zacisnąć zeby i zrobic coś dla drugiej osoby. Przyłączam się do kciukow dziewcznyn ! :)

Pisałyście jakiś czas temu o zwoleniu z pracy po iui. Czy stres można zaszkodzić powodzeniu iui czy jeśli ma się udać to się uda mimo to? Mam bardzo stresująca pracę, do domu wracam wypruta psychicznie, nie potrafię się nie przejmowac bo wszystko na mnie wpływa więc zastanawiam się czy nie wziąć zwolnienia lub urlopu na jakis czas po iui i jeśli tak to jak długo? Czy Wy od razu wróciliście do obowiązków?
Chociaż z drugiej strony jeśli wezmę zwolnienie to też będę myślała i przeżywała praca :( Paranoja jakas :(
Ja robilam inseminavje na nfz i dostslam zwolnienie na ten dzien.Inseminacje mialam w pistek wiec fobrze sie zlozylo moglam odpoczac.Ale w tylko w dzien zabiegu bylam wykonczona i spalam-strws zrobil tez swoje.Ale ogolnie to nic nie dolega,jest normalnie.Najlepiej tego dnia zostan w fomu ale nastepnego smialo idz🙂p.s.dzieki za wsparcie😘

Coraz więcej objawów mam przepowiadających @😭😭 właśnie poczułam ze zaczynaja pobolewać mnie piersi 😭😭 ale z drugiej strony to raczej za szybko... Bo @mam dostać w środę a dzis dopiero czwartek... Od wczoraj zrobily sie ciężkie i własne odczułam delikatne pobolewanie 😔 nie wiem jak to przeżyje 😔 w niedziele robię sikanca a w środę betę... Tak bardzi bym chciała aby sie udalo... 😭 Brzuch nadal chwilami pobolewa ale zdecydowanie mniej niz w ostatnich dniach 😔 BOJE SIĘ 😭😭

Coraz więcej objawów mam przepowiadających @😭😭 właśnie poczułam ze zaczynaja pobolewać mnie piersi 😭😭 ale z drugiej strony to raczej za szybko... Bo @mam dostać w środę a dzis dopiero czwartek... Od wczoraj zrobily sie ciężkie i własne odczułam delikatne pobolewanie 😔 nie wiem jak to przeżyje 😔 w niedziele robię sikanca a w środę betę... Tak bardzi bym chciała aby sie udalo... 😭 Brzuch nadal chwilami pobolewa ale zdecydowanie mniej niz w ostatnich dniach 😔 BOJE SIĘ 😭😭
Spokojnie. Objawy ciąży i miesiączki takie same. Po co sie stresowac ?

Ja robilam inseminavje na nfz i dostslam zwolnienie na ten dzien.Inseminacje mialam w pistek wiec fobrze sie zlozylo moglam odpoczac.Ale w tylko w dzien zabiegu bylam wykonczona i spalam-strws zrobil tez swoje.Ale ogolnie to nic nie dolega,jest normalnie.Najlepiej tego dnia zostan w fomu ale nastepnego smialo idz🙂p.s.dzieki za wsparcie😘
A jak sie zalatwia iui na nfz ? Nie wiedzialam o takiej opcji. Jestem po 3 prywatnych

Pisałyście jakiś czas temu o zwoleniu z pracy po iui. Czy stres można zaszkodzić powodzeniu iui czy jeśli ma się udać to się uda mimo to? Mam bardzo stresująca pracę, do domu wracam wypruta psychicznie, nie potrafię się nie przejmowac bo wszystko na mnie wpływa więc zastanawiam się czy nie wziąć zwolnienia lub urlopu na jakis czas po iui i jeśli tak to jak długo? Czy Wy od razu wrócilyście do obowiązków?
Mialam 3 podejścia i za każdym razem normalnie funkcjonowałam. O zwolnieniu nawet nie pomyślałam. Lekarz kazał zachowywać się jak codzień tyle że wspolzyc żeby poprawić;-)

Cześć :-) byłam dzisiaj u fizjoterapeuty, mam zrosty po usuwaniu wyrostka robaczkowego, mięśnie miednicy w nieprawidłowym kształcie (powinna być w formie miski a są podłużne) no i oczywiście spięte mięśnie - stres. Fizjoterapeuta masowal (a raczej najpierw uciskal punkty i potem je rozmasowywal) brzuch i plecy (głównie okolice miednicy). Poszlam do niego , ponieważ wiem, że on i jego żona wielu kobietom pomogli, on jako fizjoterapeuta a ona zajmuje się ustawianiem baniek, oczyszczaniem organizmu i itp. Na razie nie próbuje baniek, zobaczę co będzie po terapii. Nastepna wizyta w przyszły piątek :)
Fajna alternatywa. Na pewno zdrowa :-). Jeżdżę często do spa na odmozdzanie. Dzięki temu jeszcze jestem normalna :-D masaże relaks ...potrzebne szczególnie przy staraniach bez końca

reklama
Do góry