reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hankaa, przykro mi bardzo :( A musisz iść na tę imprezę? Może wymyśl jakąś wymówkę? Ja wiem, że to nie jest dobre rozwiązanie na dłuższą metę, ale czasem trzeba siebie postawić na pierwszym miejscu i być trochę egoistą ;)
Chciałabym, ale wczoraj byłam pomóc w przygotowaniach... Nic nie wskazywało na to, że może mnie nie być.. dobrze że mam męża, który wspiera mnie jak może (dzisiaj też łezka mu poleciała) i moja mama która również wierzy że w końcu się uda.

reklama
Chciałabym, ale wczoraj byłam pomóc w przygotowaniach... Nic nie wskazywało na to, że może mnie nie być.. dobrze że mam męża, który wspiera mnie jak może (dzisiaj też łezka mu poleciała) i moja mama która również wierzy że w końcu się uda.
Rozumiem... Wsparcie bliskich to ogromna moc <3 Trzymaj się tam dzisiaj, my też o Tobie myślimy :*

Ja lecze sie u dr Drobniaka.W sumie to ten lekarz nie pracuje w zadnej klunice tylko w szpitalu na Karowej no i w prywatnych gabinetach.Dzieki temu ze pracuje w szpitalu monitoring mam na nfz i inseminacje tez.Natomiast jezeli nie uda sie inseminacja chce isc do Kluniki Novum poniewaz tam mozna starac sie o dofinansowanie do invitro.Ja tyljo mam zle opinie nt.kliniki Bocian-od znajomych.
A jakie masz źle opinie na temat Bociana? Dotyczy Warszawy?

Bo się uda, sama zobaczysz, życzę Ci tego z całego serca :) kolega pokazał mi wczoraj usg, udało im się po 6 latach starań, a już stracili nadzieję :-)

17.02:. @Kinia9292 - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
18.02: @Endzi1981 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
19.02: @ola32 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.02: @madzialena_baby - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.02:. @AsiaaaK - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02. @madzialena_baby - wizyta po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.02: @kwiatek91 - wizyta przed ivf[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

reklama
A jakie masz źle opinie na temat Bociana? Dotyczy Warszawy?
Tak dot.Wawy.Jeden kolega mojego meza tam chodzil ze swoja partnerka i przez jakis rok albo dluzej przepisywalu mu leki,nie powiedzielu co jest nie tak tylko leki przepidywali.Nic to nie dalo.Druga kolezanka poszla na spotkanue to kobieta nic jej nie zlwcila-zadnych badan tylko po jednej rozmowie stwierdzila ze w jej przypadku tylko invitto-kolezanka zaszla w ciaze naturalnie.

Do góry