Cześć:-) nie wiedziałam.ze Ty też jesteś z Radomia :-) nie byłam nigdy u Wozniaka. A nie chciałaś leczyć się w Batmed? Tam lekarze z WarszawyJa immunologi przed iui nie badalam. Ja się leczę u Woźniaka w Radomiu ale on współpracuje z klinika Novum z Wawy.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej a to ty też jesteś z Radomia? [emoji847]
Woźniaka mi poleciła koleżanka bo jej pomogl, wcześniej pracował w wawie teraz ma prywatny gabinet w radomiu. Wogole wiele osób mi go polecało i się zdecydowałam i to był najlepszy wybór do tej pory moim zdaniem o batmedzie nie słyszałam a poza tym chciałam na miejscu żeby ktoś mi pomógł i najwyżej kierował gdzieś później i on mi zaleca robić in vitro w Novum bo z nimi cały czas współpracuje więc u niego bym robiła stymulację monitoringi a na punkcję i transfer tylko do Wawy jezdzila to myślę że wygodne rozwiązanie.
Kurcze ale świat jest mały[emoji4]
Woźniaka mi poleciła koleżanka bo jej pomogl, wcześniej pracował w wawie teraz ma prywatny gabinet w radomiu. Wogole wiele osób mi go polecało i się zdecydowałam i to był najlepszy wybór do tej pory moim zdaniem o batmedzie nie słyszałam a poza tym chciałam na miejscu żeby ktoś mi pomógł i najwyżej kierował gdzieś później i on mi zaleca robić in vitro w Novum bo z nimi cały czas współpracuje więc u niego bym robiła stymulację monitoringi a na punkcję i transfer tylko do Wawy jezdzila to myślę że wygodne rozwiązanie.
Cześć:-) nie wiedziałam.ze Ty też jesteś z Radomia :-) nie byłam nigdy u Wozniaka. A nie chciałaś leczyć się w Batmed? Tam lekarze z Warszawy
Ostatnia edycja:
Batmed jest na Sedlaka w Radomiu. Pracuja tam tylko warszawscy lekarze. Do radomskich nie mam zaufania. Źle leczyli mnie i przez to miałam rok przymusowej przerwy na detoks. Kompletnie rozwalili mi hormony. O Wozniaku słyszałam. Koleżanka z pracy leczyla się u niego 4 lata. Niestety nie pomógł...kierowal na in vitro. Teraz jest mama. Udało się naturalnie po zmianie leczenia. Ale każdy przypadek inny. Nie byłam u niego,więc osobiście nie znam metod leczenia. A robi inseminacje u siebie w gabinecie ? Podaje jakość plemników przed i po odwirowaniu? Robiłam inseminacje w batmed i byłam niezadowolona.Hej a to ty też jesteś z Radomia? [emoji847]
kolor nadzieji
Tak w gabinecie robi iui podaje parametry i pokazuje przed podaniem pod mikroskopem. No ja jestem zadowolona tak jak mówisz każdy przypadek jest inny. Narazie nie mam zamiaru z niego zrezygnować zobaczę co czas pokaże.
Batmed jest na Sedlaka w Radomiu. Pracuja tam tylko warszawscy lekarze. Do radomskich nie mam zaufania. Źle leczyli mnie i przez to miałam rok przymusowej przerwy na detoks. Kompletnie rozwalili mi hormony. O Wozniaku słyszałam. Koleżanka z pracy leczyla się u niego 4 lata. Niestety nie pomógł...kierowal na in vitro. Teraz jest mama. Udało się naturalnie po zmianie leczenia. Ale każdy przypadek inny. Nie byłam u niego,więc osobiście nie znam metod leczenia. A robi inseminacje u siebie w gabinecie ? Podaje jakość plemników przed i po odwirowaniu? Robiłam inseminacje w batmed i byłam niezadowolona.
To fajnie, że podaje :-) najważniejsze jest zaufanie w relacji pacjent- lekarz. Dobrze że juz nie musisz szukać takiego dr.Tak w gabinecie robi iui podaje parametry i pokazuje przed podaniem pod mikroskopem. No ja jestem zadowolona tak jak mówisz każdy przypadek jest inny. Narazie nie mam zamiaru z niego zrezygnować zobaczę co czas pokaże.
kolor nadzieji
Cieszę się że na niego trafiłam gorzej że nadal mimo wszystko dzieciątka jeszcze nie mam[emoji19]
To fajnie, że podaje :-) najważniejsze jest zaufanie w relacji pacjent- lekarz. Dobrze że juz nie musisz szukać takiego dr.
Motylkowo
Moje badania zlecone przez lekarza: ocena obecności przeciwciał blokujących ALLO -MLR, NK test, test mikrocytotoksyczny cross-match, typowanie molekularne KIR, profil cytokinowy Th1/Th2, Sama wcześniej zrobiłam: FT3, FT4, anty TPO, anty TG, P/p. p. plemnikowe, antygenom jajnika, kardiolipinie (IgG, IgM), Beta 2- glikoproteinie (IgG, IgM), antykoagulant toczenia, ANA 1, Mam zrobić badania i do niego przyjść na konsultacje, poprosiłam o jakieś leki i dostałam encorton od owulacji mam zażywać. Muszę pobrać badania przed sterydem. Jeszcze pytałam się o acard i mi mówił ze zwiększa szanse na implantację o 11 % wiec spoczko...
A można wiedzieć co jest nie tak w badaniach ?Cieszę się że na niego trafiłam gorzej że nadal mimo wszystko dzieciątka jeszcze nie mam[emoji19]
kolor nadzieji
Badania które robiłam do tej pory są ok i gin sam się trochę dziwi że się nie udaje i podejrzewa niepłodność idiopatyczna a mi się wydaje że albo problem siedzi w głowie albo w immunologi ale jeszcze jej nie badalam.
A można wiedzieć co jest nie tak w badaniach ?
reklama
Nieee, tarczycę mam okej i inne badania też właśnie są spokoSpore a masz zdiagnozowane np Hashimoto albo policystyczne jajniki?
Podziel się: