reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej a to ty też jesteś z Radomia? [emoji847]
Woźniaka mi poleciła koleżanka bo jej pomogl, wcześniej pracował w wawie teraz ma prywatny gabinet w radomiu. Wogole wiele osób mi go polecało i się zdecydowałam i to był najlepszy wybór do tej pory moim zdaniem o batmedzie nie słyszałam a poza tym chciałam na miejscu żeby ktoś mi pomógł i najwyżej kierował gdzieś później i on mi zaleca robić in vitro w Novum bo z nimi cały czas współpracuje więc u niego bym robiła stymulację monitoringi a na punkcję i transfer tylko do Wawy jezdzila to myślę że wygodne rozwiązanie.
Kurcze ale świat jest mały[emoji4]
Cześć:-) nie wiedziałam.ze Ty też jesteś z Radomia :-) nie byłam nigdy u Wozniaka. A nie chciałaś leczyć się w Batmed? Tam lekarze z Warszawy

Ostatnia edycja:
Hej a to ty też jesteś z Radomia? [emoji847]
Woźniaka mi poleciła koleżanka bo jej pomogl, wcześniej pracował w wawie teraz ma prywatny gabinet w radomiu. Wogole wiele osób mi go polecało i się zdecydowałam i to był najlepszy wybór do tej pory moim zdaniem o batmedzie nie słyszałam a poza tym chciałam na miejscu żeby ktoś mi pomógł i najwyżej kierował gdzieś później i on mi zaleca robić in vitro w Novum bo z nimi cały czas współpracuje więc u niego bym robiła stymulację monitoringi a na punkcję i transfer tylko do Wawy jezdzila to myślę że wygodne rozwiązanie.
Kurcze ale świat jest mały[emoji4]
Batmed jest na Sedlaka w Radomiu. Pracuja tam tylko warszawscy lekarze. Do radomskich nie mam zaufania. Źle leczyli mnie i przez to miałam rok przymusowej przerwy na detoks. Kompletnie rozwalili mi hormony. O Wozniaku słyszałam. Koleżanka z pracy leczyla się u niego 4 lata. Niestety nie pomógł...kierowal na in vitro. Teraz jest mama. Udało się naturalnie po zmianie leczenia. Ale każdy przypadek inny. Nie byłam u niego,więc osobiście nie znam metod leczenia. A robi inseminacje u siebie w gabinecie ? Podaje jakość plemników przed i po odwirowaniu? Robiłam inseminacje w batmed i byłam niezadowolona.

Tak w gabinecie robi iui podaje parametry i pokazuje przed podaniem pod mikroskopem. No ja jestem zadowolona tak jak mówisz każdy przypadek jest inny. Narazie nie mam zamiaru z niego zrezygnować zobaczę co czas pokaże.

Batmed jest na Sedlaka w Radomiu. Pracuja tam tylko warszawscy lekarze. Do radomskich nie mam zaufania. Źle leczyli mnie i przez to miałam rok przymusowej przerwy na detoks. Kompletnie rozwalili mi hormony. O Wozniaku słyszałam. Koleżanka z pracy leczyla się u niego 4 lata. Niestety nie pomógł...kierowal na in vitro. Teraz jest mama. Udało się naturalnie po zmianie leczenia. Ale każdy przypadek inny. Nie byłam u niego,więc osobiście nie znam metod leczenia. A robi inseminacje u siebie w gabinecie ? Podaje jakość plemników przed i po odwirowaniu? Robiłam inseminacje w batmed i byłam niezadowolona.

Tak w gabinecie robi iui podaje parametry i pokazuje przed podaniem pod mikroskopem. No ja jestem zadowolona tak jak mówisz każdy przypadek jest inny. Narazie nie mam zamiaru z niego zrezygnować zobaczę co czas pokaże.
To fajnie, że podaje :-) najważniejsze jest zaufanie w relacji pacjent- lekarz. Dobrze że juz nie musisz szukać takiego dr.

Moje badania zlecone przez lekarza: ocena obecności przeciwciał blokujących ALLO -MLR, NK test, test mikrocytotoksyczny cross-match, typowanie molekularne KIR, profil cytokinowy Th1/Th2, Sama wcześniej zrobiłam: FT3, FT4, anty TPO, anty TG, P/p. p. plemnikowe, antygenom jajnika, kardiolipinie (IgG, IgM), Beta 2- glikoproteinie (IgG, IgM), antykoagulant toczenia, ANA 1, Mam zrobić badania i do niego przyjść na konsultacje, poprosiłam o jakieś leki i dostałam encorton od owulacji mam zażywać. Muszę pobrać badania przed sterydem. Jeszcze pytałam się o acard i mi mówił ze zwiększa szanse na implantację o 11 % wiec spoczko...

reklama
Do góry