reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja jestem z Krakowa wiec nic Ci nie polecę. Immunologi lekarze mi nie zlecali przed inseminacjami tylko sama robiłam. Teraz jak mi te niskie bety wychodziły to mnie skierował lekarz do immunologa idę dziś trzymajcie kciuki !!

Ja jestem z Krakowa wiec nic Ci nie polecę. Immunologi lekarze mi nie zlecali przed inseminacjami tylko sama robiłam. Teraz jak mi te niskie bety wychodziły to mnie skierował lekarz do immunologa idę dziś trzymajcie kciuki !!
Daj znać jakie badania Ci zlecił, chyba zrobię na własną rękę

Ja lecze sie u dr Drobniaka.W sumie to ten lekarz nie pracuje w zadnej klunice tylko w szpitalu na Karowej no i w prywatnych gabinetach.Dzieki temu ze pracuje w szpitalu monitoring mam na nfz i inseminacje tez.Natomiast jezeli nie uda sie inseminacja chce isc do Kluniki Novum poniewaz tam mozna starac sie o dofinansowanie do invitro.Ja tyljo mam zle opinie nt.kliniki Bocian-od znajomych.
Dzwoniłam dziś do InviMed tam mają program Mazovia - dofinansowanie do in vitro ale zapisy rezerwowe na 2022(!) a skąd Novum ma dofinansowanie, wiesz może?

Już poczytałam o Novum...u nas odpada :(
Ja z mezem akurat spelniamy warunki,chocuaz wolalabym nie korzystac i zyje jeszcze nadzieja ze inseminacja sie uda.No ale musze byc jakos zabezpieczona pod kaxdym wzgledem.W Novum jak czytslam to w ramach oplaty za invitro sa wizyty i monitoring.To duzy plus bo jak czytalam w innej klinice to niby taniej ale za kazda wizyte i usg tdzeba placic wiec na to samo wychodzi

reklama
a jeszcze dzisiaj impreza gdzie pełno dzieci i milion pytań kiedy my.. niech to szlag😭
Hankaa, przykro mi bardzo :( A musisz iść na tę imprezę? Może wymyśl jakąś wymówkę? Ja wiem, że to nie jest dobre rozwiązanie na dłuższą metę, ale czasem trzeba siebie postawić na pierwszym miejscu i być trochę egoistą ;)

Do góry