Hankaa
Fanka BB :)
Zastanawiam się czy nie zacząć od jutraZrób jak lekarz mówi nic nie tracisz a może akurat się uda[emoji110][emoji4]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawiam się czy nie zacząć od jutraZrób jak lekarz mówi nic nie tracisz a może akurat się uda[emoji110][emoji4]
Zastanawiam się czy nie zacząć od jutra [emoji16]
Przy normalnej.Dzięki za infomiałaś podawane 3 tabl. przy normalnej owulacji czy były u Ciebie jakieś zaburzenia? U mnie jest ok, ale dostałam lek po to, żeby mieć więcej pęcherzyków, trochę się boje, że za dużo tego leku mam przyjmować (2x1).
Cześć Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyćW połowie stycznia podchodzę do pierwszej inseminacji. Jesteśmy po 1,5 roku naturalnych starań, w tym roku z cyklem stymulowanym Aromek + Ovitrelle/Pregnyl.
Trzymamy kciuki i dawaj znacCześć Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyćW połowie stycznia podchodzę do pierwszej inseminacji. Jesteśmy po 1,5 roku naturalnych starań, w tym roku z cyklem stymulowanym Aromek + Ovitrelle/Pregnyl.
Ja robiłam 2 razy betę, teraz mam meeeega luz i jutro 2 tygodnie po IUI i może zrobię test w poniedziałek [emoji4]Dziewczyny [emoji175]
Wiem ze krew mam zrobic za 2 tygodnie.
Czy predzej sprawdzalyscie testami? Czy jednak czekalyscie ?
Toc to dlugo dwa tygodnie [emoji4]
Zapraszamy i powodzenia[emoji4]Cześć Dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyćW połowie stycznia podchodzę do pierwszej inseminacji. Jesteśmy po 1,5 roku naturalnych starań, w tym roku z cyklem stymulowanym Aromek + Ovitrelle/Pregnyl.