reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To mamy podobnie ja już bym chciała wiedzieć a na bank w dzień testowania będę się zastanawiała czy jeszcze nie poczekać i żyć jeszcze chwile nadzieja
emoji848.png
Ja również żyje nadzieją, jeszcze kilka dni

reklama
Ja mam tak samo co miesiąc że przychodzi dzień testu i myślę dobra zrobię jutro jutro myślę a może poczekam do pojutrze i tak czekam stresuje się a @ i tak przychodzi a testu wkoncu nie robię[emoji38] masakra jakaś ale zamierzam zrobić w piątek i tego się trzymam[emoji845]
To mamy podobnie ja już bym chciała wiedzieć a na bank w dzień testowania będę się zastanawiała czy jeszcze nie poczekać i żyć jeszcze chwile nadzieja [emoji848]

Kochane dzisiejsza beta to 102 ;)

czyli:
27/11 miałam jeden pęcherzyk 20mm i 17mm endonometrium
27/11 godzina 24:00 2 x 5000j pregnyl
29/11 godzina 15:40 inseminacja
13/12 beta 36,9 - 14 dzien po inseminacji
14/12 beta 47,60 -15 dzien po inseminacji
16/12 beta 102 - 17 dzien po inseminacji

Jedyne co mnie martwi to że to 17 dni po jest 102, pojde za 2 dni i zobaczę czy rośnie.
Wizyta u doktora w sobotę.
Gratulacje ♥️ rośnie to najważniejsze pewnie miałaś na niepeknietych i owulka się przesunęła a razem z nią cala reszta. Dawaj znać jak tam dalej będzie rosło 🙃

Ja dzis bylam na usg. Pecherzyk pekl. Teraz mam brac dupka i czekać. Choc nie bardzo wierze w to by było ja co. . . eh..😢
Po tylu porażkach ciężko jest wierzyć że się uda.. ja mam tak samo też nie wierzę choć nadzieję mam jak co miesiąc ... jeszcze 4 długie dni przede mną. Jak tylko poczuje ból w podbrzuszu to od razu mam panikę. Trzymam kciuki za Ciebie ✊ i obyśmy wszystkie wreszcie zostały mamusiami ❤

reklama
Do góry