Hankaa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, uda sięJestem po 3 IUI, dwa pęcherzyki w prawym pękły, dwa w lewym jeszcze nie. Jakoś dzisiaj zupełnie na spokojnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, uda sięJestem po 3 IUI, dwa pęcherzyki w prawym pękły, dwa w lewym jeszcze nie. Jakoś dzisiaj zupełnie na spokojnie
Ale szansa x4[emoji7]Jestem po 3 IUI, dwa pęcherzyki w prawym pękły, dwa w lewym jeszcze nie. Jakoś dzisiaj zupełnie na spokojnie [emoji846]
Eh chciałabym się nie denerwować i nie mówię tu o stresie czy się uda czy nie .. po prostu życie ... Ja już spisałam się na straty lekkie pobolewanie podbrzusza a im bliżej @ tym będzie mocniej boleć niczym ten cykl nie różni się od innych..Ale nie ma co się denerwowac. Stres niesluzy więc spokojnie i tak co ma być to będzie a może będzie dobrze.
Eh chciałabym się nie denerwować i nie mówię tu o stresie czy się uda czy nie .. po prostu życie ... Ja już spisałam się na straty lekkie pobolewanie podbrzusza a im bliżej @ tym będzie mocniej boleć niczym ten cykl nie różni się od innych..
Mnie to różnie.. niezależnie od pory dnia. U Ciebie to może faktycznie od leków.Ja u siebie zauważyłam że pobolewa mnie wieczorami tylko i to tak zazwyczaj po ok 2 godz od wzięcia wieczornych leków i się zastanawiam czy to reakcja na leki czy jednak coś innego.
Też mam nadzieję ale szczerze wątpię, że mi się udało szanse są tak małe przy IUI nie sądzę że będę w tych 15 czy 20 procentach szczęśliwców.. mam ogólnego dołaJa już też czuje się jak przed miesiączką, tempy ból brzucha, ogólne rozdrażnienie.. ehh mam nadzieję że ta małpa jednak nie dojdzie
Kochana łączę się z Tobą w bólu.. wszędzie dookoła kobiety w ciąży, każdy pyta"kiedy Wy". Już czasami mam tego dość.. no ale może w końcu i do nas słońce się uśmiechnie..Też mam nadzieję ale szczerze wątpię, że mi się udało szanse są tak małe przy IUI nie sądzę że będę w tych 15 czy 20 procentach szczęśliwców.. mam ogólnego doła