Evelyn1919
Fanka BB :)
To jest szansa na sobotę
U mnie dzis pecherzyk 14 mm kolejne usg w czwartek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzis pecherzyk 14 mm kolejne usg w czwartek.
Cześć. Jestem nowa tutaj. Wcześniej podglądałam[emoji4]
W poniedziałek Beta po 3ciej IUI. W sumie czytam i próbuję się nie nastawiać bo wiem że jak się nie uda kolejny raz to szczególnie przed świętami się zdołuję na maksa. Ale ciężko się nie nastawiać...po ponad 3 latach starań. Powodzenia wszystkim życzę [emoji8]
Takie sa plany wstepne. Ale zobaczymy jak pecherzyk będzie rósłTo jest szansa na sobotę
Trzymam kciuki za pozytywna beteCześć. Jestem nowa tutaj. Wcześniej podglądałam
W poniedziałek Beta po 3ciej IUI. W sumie czytam i próbuję się nie nastawiać bo wiem że jak się nie uda kolejny raz to szczególnie przed świętami się zdołuję na maksa. Ale ciężko się nie nastawiać...po ponad 3 latach starań. Powodzenia wszystkim życzę
Cześć. Jestem nowa tutaj. Wcześniej podglądałam
W poniedziałek Beta po 3ciej IUI. W sumie czytam i próbuję się nie nastawiać bo wiem że jak się nie uda kolejny raz to szczególnie przed świętami się zdołuję na maksa. Ale ciężko się nie nastawiać...po ponad 3 latach starań. Powodzenia wszystkim życzę
Cześć. Jestem nowa tutaj. Wcześniej podglądałam[emoji4]
W poniedziałek Beta po 3ciej IUI. W sumie czytam i próbuję się nie nastawiać bo wiem że jak się nie uda kolejny raz to szczególnie przed świętami się zdołuję na maksa. Ale ciężko się nie nastawiać...po ponad 3 latach starań. Powodzenia wszystkim życzę [emoji8]
WitajCześć. Jestem nowa tutaj. Wcześniej podglądałam
Ja mam Progesterone Besins, który mam brać do testowania.Dziewczyny przyjmujecie duphaston po IUI? Jeśli tak, to jak to u was wyglada?
Mi lekarz kazał zacząć brać dzień po IUI dwie tabletki dziennie po jednej rano i wieczorem i tak przez 10 dni. A później odstawić i czekać jeszcze 3-4 dni do testu. Ale czytam ze są dwie szkoły, albo brać tak jak u mnie przez 10 dni albo inni zalecają przyjmowanie dupka do dnia testowania.