Lena3386
Fanka BB :)
Ja mam Progesterone Besins, który mam brać do testowania.
Dziekuje[emoji846] tez chyba tak zrobię. Przecież nic nie zaszkodzi ewentualnie będzie lepiej [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam Progesterone Besins, który mam brać do testowania.
Dziekuje[emoji846] tez chyba tak zrobię. Przecież nic nie zaszkodzi ewentualnie będzie lepiej [emoji6]
Ja mam luteinę i mi gin kazał brać do ewentualnej @ jak się pojawi to odstawić więc myślę że ty spokojnie też możesz brać do póki się nie pojawi @ a oczywiście przez najbliższe 9 miesięcy nie ma prawa się pojawić[emoji847][emoji3590]
O Boziuniu to były by jedne z najpiękniejszych świat w moim zyciu[emoji7] rozmarzyłam się ....znowu[emoji6]
Oby oby dziewczyny, trzymam mocno za nas kciukiW moim życiu też więc mam nadzieję taka cichutko że jeszcze w tym roku to marzenie nam wszystkim się spełni[emoji3590][emoji110][emoji7]
Oby oby dziewczyny, trzymam mocno za nas kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji72][emoji72]
Takie sa plany wstepne. Ale zobaczymy jak pecherzyk będzie rósł[emoji7]
No ja tez mam na jutro wizyteNo to jak u Ciebie będzie rósł i u mnie znowu się nic nie zmieni to będziemy razem miały w sobotę. Mój pęcherzyki się jakby zatrzymał więc mam przełożoną IUI właśnie na sobotę. No ale jutro idę jeszcze raz zobaczyć czy ruszy.
No to jak u Ciebie będzie rósł i u mnie znowu się nic nie zmieni to będziemy razem miały w sobotę. Mój pęcherzyki się jakby zatrzymał więc mam przełożoną IUI właśnie na sobotę. No ale jutro idę jeszcze raz zobaczyć czy ruszy.
No ja tez mam na jutro wizyte
Mi jeszcze nie jutro dam znacDziewczynki czy coś wam zmienić w kalendarzu?