reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć. Jestem nowa tutaj. Wcześniej podglądałam😊
W poniedziałek Beta po 3ciej IUI. W sumie czytam i próbuję się nie nastawiać bo wiem że jak się nie uda kolejny raz to szczególnie przed świętami się zdołuję na maksa. Ale ciężko się nie nastawiać...po ponad 3 latach starań. Powodzenia wszystkim życzę 😘

Witaj[emoji846] trzymam kciuki za pozytywną betę[emoji110][emoji110][emoji110][emoji4]
Cześć. Jestem nowa tutaj. Wcześniej podglądałam[emoji4]
W poniedziałek Beta po 3ciej IUI. W sumie czytam i próbuję się nie nastawiać bo wiem że jak się nie uda kolejny raz to szczególnie przed świętami się zdołuję na maksa. Ale ciężko się nie nastawiać...po ponad 3 latach starań. Powodzenia wszystkim życzę [emoji8]

W poniedziałek Beta po 3ciej IUI. W sumie czytam i próbuję się nie nastawiać bo wiem że jak się nie uda kolejny raz to szczególnie przed świętami się zdołuję na maksa. Ale ciężko się nie nastawiać...po ponad 3 latach starań. Powodzenia wszystkim życzę 😘
Trzymam kciuki za pozytywna bete😙

✊✊✊✊

Cześć. Jestem nowa tutaj. Wcześniej podglądałam[emoji4]
W poniedziałek Beta po 3ciej IUI. W sumie czytam i próbuję się nie nastawiać bo wiem że jak się nie uda kolejny raz to szczególnie przed świętami się zdołuję na maksa. Ale ciężko się nie nastawiać...po ponad 3 latach starań. Powodzenia wszystkim życzę [emoji8]

Życzę żeby to były Twoje najpiękniejsze święta ... w powiększonym składzie. Może sprawdzi się u Ciebie „do 3 razy sztuka”[emoji846] zaciskam kciuki [emoji1307][emoji1307]

Dziewczyny przyjmujecie duphaston po IUI? Jeśli tak, to jak to u was wyglada?
Mi lekarz kazał zacząć brać dzień po IUI dwie tabletki dziennie po jednej rano i wieczorem i tak przez 10 dni. A później odstawić i czekać jeszcze 3-4 dni do testu. Ale czytam ze są dwie szkoły, albo brać tak jak u mnie przez 10 dni albo inni zalecają przyjmowanie dupka do dnia testowania.

Witaj 😘
W poniedziałek testujemy razem 😍 też jestem po 3 iui. Który dzień po iui będziesz miała w poniedziałek? Trzymam kciuki ✊

reklama
Dziewczyny przyjmujecie duphaston po IUI? Jeśli tak, to jak to u was wyglada?
Mi lekarz kazał zacząć brać dzień po IUI dwie tabletki dziennie po jednej rano i wieczorem i tak przez 10 dni. A później odstawić i czekać jeszcze 3-4 dni do testu. Ale czytam ze są dwie szkoły, albo brać tak jak u mnie przez 10 dni albo inni zalecają przyjmowanie dupka do dnia testowania.
Ja mam Progesterone Besins, który mam brać do testowania.

Do góry