reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O tym nie wiedziałam dzięki za info[emoji846]
@kolor nadzieji masz możliwość skorzystać z refundacji 3x w swoim zyciu na takie cos, a wiec jak tu wykorzystasz to już potem nie ma. Ja mialam raz menopur i placilam własnej kieszeni bo nie chcialam marnowac na inseminacje bo wiedzialam że jak nie wyjdzie to podchodzimy do in vitro a to tez nie wiadomo czy uda sie za pierwszym razem i lekow jsst wiecej.

reklama
Hej dziewczyny
Troszkę ucichłam bo przyszły słabsze dni. Pecherzyki nie rosły, zreszta jak co miesiąc i tak już od pół roku [emoji20] ale byłam wczoraj ma monitoringu i mam 17 mm i 16 mm tak dużych jeszcze nie miałam [emoji846]. Lekarz kazał mi dziś zabrać ze sobą ovitrelle jeśli jeszcze troszkę podrosły dostanę zastrzyk i chyba w sobotę pierwsza IUI l. Trzymajcie kciuki [emoji846]
To super wieści! Trzymam kciuki za rosnące pęcherzyki [emoji110][emoji110][emoji110]

Jak ze skutecznością po zastrzykach z gonadotropiny? Mam pcos i klomifen nie zadziałał,szukam informacji jak jest po zastrzykach...

Mam piękny pęcherzyk a nawet dwa [emoji6]
Dostałam dziś zastrzyk ovitrelle i w sobotę o 9 mamy przyjechać do szpitala na IUI. Doczekałam sie[emoji1377]
Wiem ze to jeszcze nic nie znaczy, znam statystyki,ale dla mnie to już wiele ze udało się wychodować pecherzyk[emoji846]

[GROUP=][/GROUP]
Mam piękny pęcherzyk a nawet dwa [emoji6]
Dostałam dziś zastrzyk ovitrelle i w sobotę o 9 mamy przyjechać do szpitala na IUI. Doczekałam sie[emoji1377]
Wiem ze to jeszcze nic nie znaczy, znam statystyki,ale dla mnie to już wiele ze udało się wychodować pecherzyk[emoji846]
Super. Trzymam kciuki by wszystko było jak należy

reklama
Do góry