reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A wszystkie badania miałaś robione? Droznosc jajowodow np? Partner się badał? Trochę nie napawa to optymizmem

Tak wszystko zbadane, nie tknęłam jesCze immunologii. Mąż zdrowiutki. Mamy 10 5dniowych zarodków zamrożonych czekamy na transfer.

Mam znajoma tez pcos i zaszła w 2 cyklu brania zastrzykow. To loteria u mnie nie dochodzi do zagnieżdżania

reklama
Mam piękny pęcherzyk a nawet dwa [emoji6]
Dostałam dziś zastrzyk ovitrelle i w sobotę o 9 mamy przyjechać do szpitala na IUI. Doczekałam sie[emoji1377]
Wiem ze to jeszcze nic nie znaczy, znam statystyki,ale dla mnie to już wiele ze udało się wychodować pecherzyk[emoji846]
Super, może to właśnie ten szczęśliwy cykl [emoji4]

hejka no i dzisiaj dostałam @, a miał być test :(...Z tym ,ze a @ to taka dziwna niby jest ,bo z rana w toaloecie normalnie ,a teraz jakby takie plamienia ...nie wiem co myśleć.Jutro już się umowilam do gina po zastrzyki do następnej insiminacji.

hejka no i dzisiaj dostałam @, a miał być test :(...Z tym ,ze a @ to taka dziwna niby jest ,bo z rana w toaloecie normalnie ,a teraz jakby takie plamienia ...nie wiem co myśleć.Jutro już się umowilam do gina po zastrzyki do następnej insiminacji.
Ja też mislsm dziwna, @. W pierw3dniu normalna a kolejne dni prawie wogole.. Zawsze trwała jakieś 5 dni a teraz ledwo 3 i to bardzo skapa.

Strasznie mi przykro. Ja teraz po pierwszej nieudanej tez pierwszy normalnie a 2 i 3 okulary trza było zakladać aby coś widzieć😢 ściskam mocno trzymaj się😘😘

U
Tolka20 a przygotowujesz się do kolejnej iui?
Teraz 13 ide na wizytę i ustalimy co i jak w tym miesiacu na pewno nie bo jeszcze na domiar złego jakaś straszna grypa sie przyplatala i wiadomo organizm oslabiony. Planuje jeszcze 2 podejscia a potem nie wiem😢 w tym miesiacu mialam ciaże biochemiczna. A Ty jakie plany?

reklama
Ja też po iui miałam @ ok 3 dni a zawsze 6 więc może od hormonów tak mamy. A jakie zastrzyki bierzesz?

Do góry