reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O tym nie wiedziałam dzięki za info[emoji846]
@kolor nadzieji masz możliwość skorzystać z refundacji 3x w swoim zyciu na takie cos, a wiec jak tu wykorzystasz to już potem nie ma. Ja mialam raz menopur i placilam własnej kieszeni bo nie chcialam marnowac na inseminacje bo wiedzialam że jak nie wyjdzie to podchodzimy do in vitro a to tez nie wiadomo czy uda sie za pierwszym razem i lekow jsst wiecej.

reklama
Hej dziewczyny
Troszkę ucichłam bo przyszły słabsze dni. Pecherzyki nie rosły, zreszta jak co miesiąc i tak już od pół roku [emoji20] ale byłam wczoraj ma monitoringu i mam 17 mm i 16 mm tak dużych jeszcze nie miałam [emoji846]. Lekarz kazał mi dziś zabrać ze sobą ovitrelle jeśli jeszcze troszkę podrosły dostanę zastrzyk i chyba w sobotę pierwsza IUI l. Trzymajcie kciuki [emoji846]
To super wieści! Trzymam kciuki za rosnące pęcherzyki [emoji110][emoji110][emoji110]

Jak ze skutecznością po zastrzykach z gonadotropiny? Mam pcos i klomifen nie zadziałał,szukam informacji jak jest po zastrzykach...

Mam piękny pęcherzyk a nawet dwa [emoji6]
Dostałam dziś zastrzyk ovitrelle i w sobotę o 9 mamy przyjechać do szpitala na IUI. Doczekałam sie[emoji1377]
Wiem ze to jeszcze nic nie znaczy, znam statystyki,ale dla mnie to już wiele ze udało się wychodować pecherzyk[emoji846]

[GROUP=][/GROUP]
Mam piękny pęcherzyk a nawet dwa [emoji6]
Dostałam dziś zastrzyk ovitrelle i w sobotę o 9 mamy przyjechać do szpitala na IUI. Doczekałam sie[emoji1377]
Wiem ze to jeszcze nic nie znaczy, znam statystyki,ale dla mnie to już wiele ze udało się wychodować pecherzyk[emoji846]
Super. Trzymam kciuki by wszystko było jak należy

reklama
Do góry