Dzieki KochanaGratuluję mówiłam że ci sie uda[emoji3590]
reklama
Lena3386
Fanka BB :)
Pierwsza dziekuje ale jeszcze z radoscią chyba poczekam do czwartku[emoji173]
Wybacz ze teraz Cię o to pytam ale mogłabyś napisać jakie leki brałaś w tym cyklu? Ile miałaś i jak duże były pecherzyki przed IUI? I czy brałaś zastrzyk na pęknięcie?
Pewnie ze możesz☺ wiec tak byłam stymulowana Lamettą bralam 1×2tabletki od 3 do 7 dc . w 14 dniu mialam monitoring okazalo sie ze sa 2 pecherzyki 16 mm i 20 mm tevo samego dnia mialam zlecony zastrzyk ovitralle . za rowne 24 h na inseminacji okazlo sie ze maja 20 i 25 mm. Iui byla.robiona na niepeknietych pecherzykach . 2 dni pozniej mialam usg okazalo sie ze oba pekly. No i dzis dokladnie po pelnych 13 dniach beta tak jak pisalamWybacz ze teraz Cię o to pytam ale mogłabyś napisać jakie leki brałaś w tym cyklu? Ile miałaś i jak duże były pecherzyki przed IUI? I czy brałaś zastrzyk na pęknięcie?
Pewnie ze możesz[emoji5] wiec tak byłam stymulowana Lamettą bralam 1×2tabletki od 3 do 7 dc . w 14 dniu mialam monitoring okazalo sie ze sa 2 pecherzyki 16 mm i 20 mm tevo samego dnia mialam zlecony zastrzyk ovitralle . za rowne 24 h na inseminacji okazlo sie ze maja 20 i 25 mm. Iui byla.robiona na niepeknietych pecherzykach . 2 dni pozniej mialam usg okazalo sie ze oba pekly. No i dzis dokladnie po pelnych 13 dniach beta tak jak pisalam
Zycze Ci z calego serca niech sie ta beta rozhula!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dawaj znac za 2 dni!
Dam na pewnoZycze Ci z calego serca niech sie ta beta rozhula!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dawaj znac za 2 dni!
Choc boje sie strasznie bo to taki wynik na krawędzi..no nic musze czekac do czwartku i modlić się by ta ciaża okazala.sie prawdą❤Zycze Ci z calego serca niech sie ta beta rozhula!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dawaj znac za 2 dni!
Ka.2606
Teraz 2 dni stresu, ale oo cichu gratuluję[emoji108][emoji8]Choc boje sie strasznie bo to taki wynik na krawędzi..no nic musze czekac do czwartku i modlić się by ta ciaża okazala.sie prawdą[emoji173]
Najpierw dwa tygodnie tetaz dwa dni eh...Teraz 2 dni stresu, ale oo cichu gratuluję[emoji108][emoji8]
madzialena_baby
To wynik wskazuje że Ci się kochana udało gratulacje! ale wcześnie robiona beta i dlatego wynik taki akuratDziewczyny pomóżcie bo zwariuje... Wiec po kolei 14.10 monitor cyklu kole 20 podany ovitralle. 15.10 inseminacja ok 19 17.10 usg oba pecherzyli pekniete. Liczac od iui dzis jestem po pelnych 13 dniach liczac od owulacji 11-12. Moja beta 5.22 co sadzicie normy laboratorium brak ciazy wynik do 1 , 3-4 tydzien od 5.8
reklama
Podziel się: